Kahramanmaraş flyplass og bussholdeplasser desinfisert

Kahramanmaras flyplass og bussholdeplasser desinfisert
Kahramanmaras flyplass og bussholdeplasser desinfisert

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality desinfiserte bussholdeplassene og flyplassen som ble brukt av innbyggerne i hele byen.


Kahramanmaraş Metropolitan Municipality fortsetter å jobbe med sprøyting og desinfeksjon intenst innenfor rammen av forebyggingen mot koronovirusutbrudd. Avdelingsteamene for Metropolitan Municipality Transportation Services fullførte desinfiserings- og desinfiseringsarbeidene på bussholdeplassene som er tilgjengelige i hele byen.

På den annen side er desinfeksjons- og desinfiseringsarbeidene til Kahramanmaraş lufthavn og bussterminal, som betjener passasjerer utenfor byen, blitt fullført av teamene fra direktoratet for miljøhelse og sprøyting av Kahramanmaraş Metropolitan Municipality. Teamene fra Kahramanmaraş Metropolitan Municipality fortsetter sin desinfeksjonsaktivitet i hele byen.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar