Snack for helsepersonell fra Izmir Metropolitan

Snack for helsepersonell fra Izmir Buyuksehir
Snack for helsepersonell fra Izmir Buyuksehir

Izmir Metropolitan kommune fortsetter å solidarisere med helsepersonell som ikke kunne forlate sine plikter på grunn av den nye koronavirusepidemien. Snacks forberedt for helsepersonell begynte å bli distribuert til sykehus.


Izmir Metropolitan kommune fortsetter å støtte helsepersonell i Izmir. Metropolitan kommune, som produserer medisinske masker og distribuerer dem til familiehelsesentre og sykehus, begynte å forberede og distribuere paier og informasjonskapsler til helsepersonell som ikke kan forlate sykehuset.

Den første produksjonen på 350 personer tilberedt av konditor- og kokelinstruktører fra Izmir Metropolitan Municipality Vocational Factory ble levert til Izmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital. I dag har 1200 kake- og kakepakker blitt igjen på Izmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital. I morgen, SBU Dr. Mat tilberedt for Suat Seren brystsykdommer og kirurgi trening og forskning sykehus og dagen etter til Health Sciences University Tepecik Training and Research Hospital vil bli levert.

Produksjonsområdet desinfiseres

Konditor- og kulinariske instruktører som produserer i bygningen til yrkesfabrikken i Halkapınar bruker bein, masker og hansker. Ercan Turan, en av trenerne til Yrkesfabrikken, understreker at produksjonsområdet desinfiseres hver dag og hygieniske forhold blir kontinuerlig kontrollert. Turan sier at de vil være på jobb hver dag for å støtte helsepersonell som har vanskeligheter med å få tilgang til sunn mat, og uttaler at solidariteten vil fortsette.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar