Togstasjoner i Istanbul Sofia er stoppet på grunn av Corona Virus

alle tog blir desinfisert mot koronavirus
alle tog blir desinfisert mot koronavirus

Mens TCDDs generaldirektorat for transport midlertidig stopper internasjonale persontogtjenester mot Corona-viruset, desinfiserer det alle tog.


I denne sammenheng er flyvningene til Istanbul-Sofia Express midlertidig innstilt fra 11. mars 2020 på grunn av Corona-viruset.

Som kjent gir jernbane passasjertransport mellom Iran og Tyrkia Ankara og drives av Trans Express Van-Teheran togturer mellom Teheran hadde stanset midlertidig på grunn av coronavirus for en tid siden.

I tillegg frakter TCDD Tasimacilik, som utfører den daglige rutinemessige rengjøringen i samsvar med hygiene-reglene på slutten av seilasen, 23 45 passasjerer om dagen med hurtiggående tog, 430 tusen med konvensjonelle tog, 39 tusen i Marmaray og XNUMX tusen i Başkentray.

På den annen side, basert på det faktum at individuell innsats er veldig viktig, samt institusjonelle tiltak mot Corona-viruset, har plakatene utarbeidet av helsedepartementet for å øke oppmerksomheten rundt passasjerer og ansatte, med nøye oppmerksomhet rundt håndrengjøring og andre anbefalinger.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar