200 kjøretøy parkeringsplass for Altınordu

parkeringsplass for altinorduya
parkeringsplass for altinorduya

Ordu Metropolitan Municipality, styreleder for parkeringsplassen, som har blitt et stort behov i hele provinsen. I tråd med instruksjonene fra Mehmet Hilmi Güler fortsetter han å produsere permanente løsninger, ikke lokale.


For å finne en løsning på byens parkeringsbehov, utvidet Metropolitan kommune, som startet arbeidet med området på nordsiden av 19. september stadion, det eksisterende parkeringsområdet og tilbød parkeringsplassen på cirka 200 kjøretøyer til tjeneste for innbyggerne.

“DET VIL GJØRE KOMFORT I BYEN”

Coşkun Alp, generalsekretær i Ordu Metropolitan Municipality, som undersøkte arbeidene på stedet, sa: “Det var vanskeligheter med parkering i byen vår. Av den grunn begynte vi å jobbe på et område på 2 500 kvadratmeter bak stadion i utgangspunktet. Dette området, som også sølte asfalt, var et skritt mot å løse behovet for parkering. Dette området, hvor minst 200 biler kan parkeres sammen med det eksisterende parkeringsområdet, vil gi en lettelse i byen. På denne måten vil vi fortsette å øke arbeidet. Vi takker lagkameratene som bidro, og vi håper at investeringene våre vil være gunstige for byen vår. ”

Innenfor prosjektets rammer er det omtrent 4 biler med parkeringsplass og belysning av parkeringsplasser på 847 200 4.610 kvadratmeter, parkeringsplass for motorsykkel, forbedring av fasade av klubbbygg, bruk av betonggulv og XNUMX kvadratmeter asfaltarbeid.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar