Kampen mot koronarinfeksjonen fortsetter i Ankara

Kampen mot koronavirusepidemien i Ankara fortsetter uten å bremse opp
Kampen mot koronavirusepidemien i Ankara fortsetter uten å bremse opp

Ankara Metropolitan Municipality fortsetter kampen mot koronavirusepidemien. Metropolitan-ordfører Mansur Yavaş sa at de vil støtte borgere fra 65 år og oppover, som ba om "HomeKal", etter deres portforbud.


Ordfører Yavaş henvendte seg til borgere på 65 år og over gjennom sosiale medieregnskap, og kunngjorde at de hadde leid motorsykkelkurer for å jobbe i 17 markeder og filialer, og at alle behovene til innbyggerne som er inkludert i dette omfanget, ville bli oppfylt. ASKİ vil gjennomføre vannbelastningsprosessen for abonnentene over 65 år, som har en vannmåler med kort, fra og med tirsdag 24. mars. Metropolitan kommune jobber med å jobbe på feltet 7/24 for folkehelse, desinfiserer daglig i offentlige områder og offentlige institusjoner og organisasjoner, spesielt kjøretøyer med offentlig transport.

Ankara Metropolitan Municipality fortsetter kampen mot koronavirusepidemien uten å bremse opp.

Økende desinfiseringsarbeidet for folkehelse iverksetter Metropolitan kommune også nye tiltak for innbyggernes behov. Ankara Metropolitan-ordfører Mansur Yavaş kunngjorde i sin uttalelse på sine sosiale mediekontoer at det daglige markedsbehovet til borgere over 65 år, hvis portforbud ble pålagt og etterlyste "HomeKal", ville bli dekket gjennom motorsykkelkurer leid av Metropolitan Municipality.

MOTORSYKKEL Kurer leies

Ordfører Yavaş, som delte listene over 17 markeder og filialer i Ankara i utgangspunktet, både på sine sosiale mediekontoer og på Metropolitan Municipality nettsted, snakket med innbyggerne 65 år og over med følgende ord:

“Mine kjære landsmenn, først får du alle sammen. Jeg håper vi får gjennom disse dårlige dagene sammen, for hånd. Som kjent ble portforbud introdusert i en alder av 65 år og over. Forhandlingene våre med markedskjedene tilfredsstiller fortsatt behovene til de som har behov. Snart publiserer vi dem alle med beliggenhet, adresseinformasjon, filial og kontaktinformasjon. Du vil enkelt kunne få det du ønsker. Vi har også forhandlinger med budfirmaene. Som kommune vil vi prøve å hjelpe deg med dine behov. Vår kommunes praksis med hensyn til hjemmetjenesteområder fortsetter fortsatt. I tillegg fortsetter vår varme matservering for de 20 XNUMX familiene som lever under sultterskel. Jeg håper du vil overleve disse dårlige dagene uten skade. Sammen skal vi gå hånd i hånd. Jeg tilbyr respekt for dere alle. ”

Avdeling for sosialtjenester i Metropolitan kommune betaler gebyrene for kurerene tilknyttet Forbundet for Alle motorsykler med motorsykler. I følge en sosial kommunetilnærming vil Metropolitan kommune tilby denne tjenesten gratis til innbyggere 65 år og over, og vil også forhindre arbeidsledige kurerer som bringer dagslønn til hjemmene sine.

Çağdaş Yavuz, styreleder i Federation of All Anatolian Motorcycles Couriers, som samlet seg foran Metropolitan kommune og uttalte at de er klar til å stille, sa:

"I utgangspunktet vil vi betjene med 100 bud. Vi vil fortsette med flere kurerer i henhold til økningen i etterspørselen. Vi har en plikt som forbund. Inntil den delvise portforbudet for borgere over 65 år og som har kroniske sykdommer er over, vil vi ta mat og grunnleggende behov bestilt fra markedene mellom 12.00-17.00. For øyeblikket har alle restauranter og enheter blitt stengt, og våre motorsykkelkurerer har også vært arbeidsledige. Metropolitan-ordføreren vår har også overtatt denne situasjonen, og i det minste har kurerene våre hatt muligheten til å ta penger hver dag til hjemmet. Vi tilbyr vår takknemlighet og takk til presidenten vår. ”

Byrådet i Ankara trakk også oppmerksomheten til viktigheten av samarbeid mellom All Anatolian Motorcycling Couriers Federation, Local Markets Association and Retailers Association, takket være Metropolitan kommunes motorsykkelkurerstøtte i hovedstaden, der det etterlyste “HomeKal”.

MATSTØTTE FOR PAPIRKOLLEKTORER

Etter forbudet mot papirinnsamling i hovedstaden innenfor rammen for å bekjempe koronavirusutbruddet, begynte matstøtte å bli gitt i regionene der disse menneskene bor tett etter instruksjonene fra president Yavaş.

Mustafa Koç, sjef for kommunal politidepartement, opplyste at de utførte desinfeksjon i området der papiroppsamlerne, som bor i Şirindere-området i Çiğdem distrikt, ligger, ga følgende informasjon:

“Dette er et sted der omtrent 600 papiroppsamlere bor. Papirinnsamlere utgjør begge den største risikogruppen hver for seg og utgjør en alvorlig trussel mot overføringen og spredningen av viruset. Av denne grunn har vi forbudt innsamling av papir. Vi har matet papirsamlerne som kommune. Vi har laget et system for å møte maten deres med familiene sine om morgenen og kvelden hver dag. Vi vil dele ut mat sammen med familiene deres til 5 200 mennesker som bor i XNUMX forskjellige regioner. Vi desinfiserer området de er i og de innsamlede papirene hver dag. I følge forskerne er virusets lengste levende område på papir. Inntil vi har en permanent løsning, vil vi forhindre offer og eliminere spredning av risiko. "

Abdülkadir Aşık, som hadde fordel av mathjelp tilberedt og distribuert i BELPA Cuisine, sa: “Vi kommer ikke til å samle papir lenger på grunn av viruset. Vi blir utsatt for som familie, men kommunen tenkte på oss og lot oss ikke være sultne og tørste. Jeg takker Metropolitan kommune veldig. "En annen papirsamler Ceylan Avcı sa:" Vi samler ikke skrot og papir lenger. Kommune bringer mat til oss og lager regelmessig sprøyting til denne regionen, ”takket Metropolitan kommune.

Seyfettin Aslan, sjef for avdeling for helsevesen, sa at de har startet desinfeksjon i 10 regioner der gatedyr som blir fôret av frivillige dyrevenner befinner seg i hele byen.

LETT TIL 65-ÅR OG OVER BOLIGTILSKRIVERE FRA ASKI

Metropolitan kommune, som har innført nye tiltak mot trusselen om epidemien, vil begynne å laste vann på kortmålerne til boligabonnenter over 65 år fra og med tirsdag 24. mars.

Som en del av tjenesten som 65 år og eldre abonnenter som ikke kan gå ut kan bruke ved å nå Başkent 153 eller (0312) 616 10 00, vil ASKİ-team utføre vannbelastningsprosessen til abonnentene ved å bruke kortvannmåleren på deres adresser.

ASKI, som informerer abonnentene sine daglig via tekstmeldinger (sms) og varsler og jobber 24 timer i døgnet, har besluttet å utsette stengingsprosessen for sine boligabonnenter på grunn av epidemisk sykdom i to måneder. ASKİs generaldirektorat, som fortsetter å åpne vann for 2 22 boligabonnenter som tidligere har stengt vannet på grunn av ubetalte gjeld, har byttet til ansettelsessystemet for driften i sentrum fra 23. mars. abonnenter www.aski.gov.t er Kunngjør at du kan avtale en avtale hos ASKI; den vil også utføre nytt abonnement, endring av abonnement, byggeabonnement og evakuering av abonnenter, abonnement kansellering, faktura klage, counter endring (søknad om motsatt feil), faktura henvendelse og betalingstransaksjoner online.

MASS TRANSPORTKjøretøyer desinfiseres hver dag

Miljøvern og kontrollavdeling og byens estetiske avdelingsteam som utfører intensivt desinfiseringsarbeid i offentlige institusjoner og organisasjoner i hele byen desinfiserer kollektivvogner hver dag.

Mens teamene fra byens estetiske avdeling utfører rengjøring med spesielle desinfiserende produkter spesielt i gater og hovedveier, spesielt i bymøbler og holdeplasser, blir ANKARAY-, Metro- og EGO-busser, drosjer og minibusser utsatt for daglig desinfisering med instruksjoner fra president Yavaş.

Fatih Özden, en av hans vakre håndverkere, sa: "Dette viruset har forårsaket store problemer for oss alle i hele landet, og uttalte at de er fornøyde med desinfiseringsarbeidene som foregår ved minibussholdeplassene. Vår ordfører Mr. Mansur Yavaş gjør at kjøretøyene våre blir desinfisert daglig. Våre kjøretøy er i hygiene. Jeg takker ham på vegne av butikkeierne våre. ”Ender Yılmaz sa:“ Vi vil takke storbyens ordfører Mansur Yavas for desinfiseringsprosedyrene. Desinfeksjonen av kjøretøyene våre gjøres daglig, sa han. Murat Karakoca uttalte at takket være denne tjenesten fra Metropolitan kommune, økte publikums tillitsfølelse, “Folket vårt kan sykle i kjøretøy trygt. Vi takker vår kommune og vår ordfører Mansur Yavas for deres innsats. ”

Fortsette desinfiseringsprosessen til drosjene i Kızılay Güvenpark Taxi Storage area, BELPLAS A.Ş. Drosjeselgere som takket renholdsteamene uttrykte tilfredshet med denne tjenesten på følgende måte:

  • Dursun Göloğlu: "Som drosjesjåfør vil vi takke vår borgmester i Ankara Metropolis Mansur Yavaş. Våre kjøretøyer må sprøytes mot viruset hver dag og sprayes hver dag. "
  • Ensari Güzelyurt: “Jeg håper vi kommer igjennom i disse dager. Vi er veldig fornøyde med denne tjenesten. Vi vil at det skal gjøres hver dag for både oss selv og våre kunder. ”
  • Levent Altınok: ”For å gi bedre service til innbyggerne i Ankara, følger og støtter vi denne beslutningen som er tatt av samfunnet og Ankara Metropolitan Municipality. Vi prøver å gjøre vårt beste som drosjesjåfør for å betjene folket i Ankara under bedre forhold. Jeg vil takke Ankara Metropolitan kommune for å tilby denne tjenesten. ”

Metropolitan kommune, som utfører kontinuerlig desinfeksjonsverk fra idrettsanlegg til bygningene til ikke-statlige organisasjoner, tinghus, militære enheter, politienheter, kommunale servicebygg, sykehus og hovedboutoler, utfører desinfiseringsarbeid med økologiske forstøververktøy i Altındağ Önder Nabolag og slumområder hvor syriske borgere bor intenst.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar