Hånddesinfeksjonsmidler plasseres i jernbanestasjoner i Ankara

Håndrensere plasseres i jernbanesystemstasjoner i Ankara
Håndrensere plasseres i jernbanesystemstasjoner i Ankara

Innenfor rammen for tiltakene som ble gjort mot coronavirus av Ankara Metropolitan Municipality, begynte salgsautomater for hånddesinfeksjonsmidler å bli plassert i Metro, ANKARAY og Cable Car Station. Desinfeksjonsmidlene med sensorer vil bli plassert i 100 poeng med applikasjonen satt i gang i Rail Systems, som brukes mye av innbyggerne med instruksjon fra Ankara Metropolitan-ordfører Mansur Yavaş.


Ankara Metropolitan Municipality fortsetter sin effektive kamp mot coronavirus (COVİD-19).

Metropolitan kommune ble prioritert folkehelse og la en ny til forholdsregler og tiltak i hele Hovedstaden mot faren for epidemier og virus. Med instruksjon fra Metropolitan Mayor Mansur Yavaş begynte salgshånddesinfeksjonsautomater å bli plassert i Metro, ANKARAY og Cable Car Station.

SKAL PLASSERES TIL 100 PUNKTER I JERNESYSTEMER

Automatene for desinfeksjonsmiddel for sensorhånd, som begynte å bli installert i den vanlige stasjonen ANKARAY og Metro i Kızılay, vil snart bli plassert på 43 poeng i totalt 11 Metro, 4 ANKARARAY og 100 taubanestasjoner i hovedstaden.

Understreket at salgsautomater for hånddesinfeksjonsmiddel vil bli sjekket med jevne mellomrom, ga han følgende informasjon:

"I tråd med beslutningene som er tatt av krisehåndteringssenteret opprettet etter instruksjonene fra vår borgmester i Ankara Metropolitan, Mr. Mansur Yavaş, vil vi plassere hånddesinfeksjonsenheter på punktene der det er turnstiles på våre stasjoner for å beskytte helsen til innbyggerne våre som bruker jernbanesystemer i offentlig transport. Vi startet studiene på dette emnet. Monteringsprosessen vil bli fullført på alle stasjonene våre så snart som mulig. Passasjerene våre kan reise ved å desinfisere hendene gratis. ”

KAPITAL TILFREDT MED NY SØKNAD

Eyyüp Dereli, som mener at desinfiseringsautomatene som er plassert i T-banestasjonene for håndhygiene, er en applikasjon på stedet, sa: "Jeg vil takke Metropolitan-ordføreren Mansur Yavaş for å ha gjort disse tiltakene. En veldig fin applikasjon. Vi vil gi rygg mot rygg, vi vil prøve å bli kvitt denne sykdommen. Hvis vi tar slike tiltak, vil vi overvinne disse dager ganske enkelt av landet. "

Mens desinfiserings- og rengjøringsarbeidene fortsetter på T-banestasjonene, delte borgere som bruker offentlig transport tankene sine om arbeidet som ble gjort av Metropolitan kommune for folkehelse med følgende ord:

  • Yeliz İşitmir: “Håndrenseren er en veldig god idé. Bruken av desinfeksjonsmidler kan være relativt trøstende for oss. Jeg vil at denne applikasjonen skal bli utbredt på alle stasjoner for passasjerer som må bruke t-banen. ”
  • Murat Erdoğan: “Det er en veldig viktig applikasjon med tanke på helse. Det er en nødvendighet å ha disse desinfeksjonsmidlene spesielt på offentlige steder. Det skal også være i hjemmene våre. Det var veldig bra for kommunen vår å gjøre dette arbeidet. Takk til de som bidro. ”
  • Günel Nasibova: "Vi vil takke Ankara Metropolitan Municipality for at vi vurderte helsen vår og implementerte en slik søknad."
  • Kamuran Baykal: “Vi er veldig fornøyde med Metropolitan. Dette er en veldig fin app og god service. I det minste kan mennesker desinfisere hånden og reise uten å bære bakterier. ”

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar