Viktig uttalelse for masken og respiratoren fra minister Pekcan

viktig forklaring for maske og respirator
viktig forklaring for maske og respirator

Handelsminister Ruhsar Pekcan uttalte at innenfor rammen for tiltakene de tok for den nye typen coronavirus (Kovid-19), tilbakestilte de tollene som ble brukt på medisinsk maske og åndedrettsvern og tollskatten på etylalkohol brukt i kölnproduksjon.


Minister Pekcan uttalte i en skriftlig uttalelse fra sin Twitter-konto at innenfor rammen for tiltakene de tok for Kovid-19, fjernet de tilleggsavgiften som ble brukt som 20 prosent i engangsmedisinske masker for å dekke det mulige behov som måtte oppstå og for å opprettholde forsyningssikkerheten.

Pekcan understreket at de fjerner 13 prosent ekstra tollskatt for åndedrettsapparater som respiratorer og oksygenkonsentratorer, sa: "Dessuten for industrien i Köln og desinfiserende midler som produserer 10 prosent tollskatt, som for tiden brukes som råstoff i köln og desinfeksjonsproduksjon. Vi tilbakestilt. Måtte presidentens beslutninger, som inkluderer disse endringene i beslutningene om importregimet som er gjort innenfor rammen av koronavirus-tiltak og publisert i dag, være gunstige. " brukte uttrykket.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar