Minister Turhan legger sluttpunktet om TÜVASAŞ 'Det vil ikke være spesialisert'

minister for å sette det siste poenget om turhan touvasas
minister for å sette det siste poenget om turhan touvasas

NSB i Republikken Tyrkia på grunn av selskapet fusjonerte med to andre TÜRASAŞ løpet av det siste TÜVASAŞ ministeren Turhan siste punktet om påstandene gjort permanent lagt. På besøk av presidenten for den tyrkiske transport-sen M. Nurullah Albayak sa statsminister Cahit Turhan: "TÜVASAŞ vil ikke bli privatisert, men vil vokse enda mer."


State Railways Enterprise datterselskaper som Tyrkia Wagon Industry (TÜVASAŞ), Tyrkia Locomotive Engine Industry (TÜLOMSAŞ) og Tyrkia Railway Machines Industry (TÜDEMSAŞ) med varme bli Tyrkia Rail System Utilities Industry Corporation (TÜRASAŞ) ble etablert.

Etter denne fusjonen ble det kommet dusinvis av kommentarer som “Det vil bli solgt til noen andre” og “TÜRASAŞ vil bli privatisert”.

på spekulasjon nylig gjort Tyrkia Kamu-Sen president Önder Kahveci og tyrkisk Transport-Sen styreleder m.nurullah Albayrak, Samferdsel og infrastruktur Minister utvekslet synspunkter Visiting M. Cahit Turhan.

På møtet der TÜVASAŞ og det nasjonale togprosjektet hovedsakelig ble diskutert, sa statsminister Turhan: "Vi har ikke en plan for privatisering av TÜVASAŞ, vi jobber med å styrke det mer." sa han.

Tyrkisk transport-sen president M. Nurullah Albayrak, i en uttalelse etter møtet; "Som Türk İletişim-Sen, har vi kjempet for å unngå å slå sammen disse 2 utmerkede partnerskapene i nesten 3 år. Vi uttalte klart vår holdning til dette emnet ved å utarbeide plakater og papirer. Vi var bekymret for at disse organisasjonene har hatt suksess i mange år, og at fjerning av hovedkvarterets kvalifikasjoner vil føre til at disse organisasjonene krymper, mister funksjonaliteten og reduserer forretningsvolumet.

Vi har trodd at samlingen av disse institusjonene, som er av stor betydning for provinsene de opererer under ett tak, vil redusere investeringene som skal gjøres i disse provinsene, vil påvirke økonomien, spesielt de ansatte som tjener levebrødene sine, og dermed alle borgere som bor i disse provinsene, og får arbeidsledigheten til å øke.

I tillegg til alle disse brakte vi saken på dagsordenen i TBMM, i samråd med Sivas nestleder Ahmet Özyürek. Stedfortreder holdt også en pressemelding om sammenslåing av datterselskapene under paraplyen av den tyrkiske store nasjonalforsamlingen 3-4 ganger under parlamentets tak. Det avholdes også besøker Tyrkia Kamu-Sen president Önder Kahveci Mr. Bey kom i Sakarya TÜVASAŞ og redigere beskrivelsen av status for pressen i retning av fabrikken til å fortsette på denne måten.

Den neste prosessen vil fortsette å være nøye overvåket av vår fagforening, og institusjonene våre vil bli forbedret og kjempet for å øke forretningsvolumet og sysselsettingen.

Politikere kan selvfølgelig ta noen avgjørelser. Ingen tvil om at vi som den tyrkiske transport-Sen, vil følge opp de ansattes rettigheter ved å si staten og nasjonen først!

Vi vil legge kroppen vår under steinen om nødvendig, slik at de ansatte som jobber på disse institusjonene ikke blir utsatt for vold!

I neste periode inviterer jeg ikke-statlige organisasjoner i Sakarya til å komme sammen og kreve TÜVASAŞ !. I denne sammenhengen snakket vi med statsråden og utvekslet synspunkter. Han lovet oss at TÜVASAŞ og TÜRASAŞ ikke vil bli privatisert. Tvert imot sa han at det ville utvikle seg videre. ”(Hakan Turhan /Medyab er)


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar