BASDEC i Storbritannia for nye samarbeid innen forsvar og luftfart

basdec i england for nye samarbeid innen forsvar og luftfart
basdec i england for nye samarbeid innen forsvar og luftfart

Bursa Space Defense and Aviation Cluster (BASDEC), som opererer under taket av Bursa Chamber of Commerce and Industry, deltok i det britiske Roadshow 2020-bilaterale forretningsmøter og paneler arrangert av International Trade Department i det britiske utenriksdepartementet i Manchester, Coventry, Oxford og London.


BTSO, takorganisasjonen i Bursas forretningsverden, fortsetter sin virksomhet for nye eksportmarkeder innen forsvar og luftfart. BASDEC, som samler Bursa-selskaper med de ledende selskapene som driver med forsvar og luftfart under ledelse av BTSO, fortsetter sin virksomhet i utenlandske markeder uten pause. BASDEC, som deltok på kvalifiserte messer og B2B-organisasjoner på forskjellige kontinenter, denne gangen var Storbritannias stopp. I de bilaterale forretningsmøtene og panelene organisert av det internasjonale handelsavdelingen i Storbritannias utenriksdepartement, ga han informasjon om økonomien i Bursa og den teknologiske produksjonsevnen til BASDEC-selskaper.

DET HAR EN EFFEKTIV ORGANISASJON

President for BASDEC Mustafa Hatipoğlu sa at det er over 120 selskaper innen klyngen som opererer under Bursa Chamber of Commerce and Industry. Hatipoğlu uttalte at selskapene deltok i rettferdige programmer i Tyrkia og i utlandet innenfor rammen av UR-GE og klyngeaktiviteter som ble utført under ledelse av BTSO, og at Storbritannias program, som har viktige møter i forsvars- og luftfartsindustrien, var veldig produktivt. Hatipoğlu understreket at potensialet til Bursa innen luftfart og forsvar ble delt i detalj på forretningsreisen i England.

PRESENTASJON AV BURSA OG BASDEC I OXFORD

Hatipoğlu sier at selskapene som er medlemmer av BASDEC har kommet langt, særlig innen forsvars- og luftfartspunkter, "Vår plattform fortsetter å arbeide for å styrke sin konkurransekraft i strategiske sektorer i Bursa, som har produksjonserfaring innen forskjellige felt som bilindustri, maskiner og tekstilsektorer. Under Storbritannias besøk på vegne av BASDEC ga vi informasjon om stedet for BASDEC-selskaper i den tyrkiske forsvarsindustrien og utviklingen de siste 7 årene. Som en del av programmet delte vi informasjon på vegne av BTSO og BASDEC i panelet i Oxford, mens vi møtte selskaper fra forskjellige sektorer innen forsvars- og luftfartssektorene. I Storbritannia program mens også besøke Hartwell Campus, deltok vi på mottagelsen som ambassadør i Tyrkia Umit Yalcin. Disse programmene, som er effektive for BASDEC, vår romforsvars- og luftfartsklynge som fortsetter sin virksomhet under ledelse av BTSO, vil fortsette i de kommende perioder. ”


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar