Nye tiltak for koronarvirus i hovedstaden

Nye tiltak iverksatt for coronavirus i hovedstaden
Nye tiltak iverksatt for coronavirus i hovedstaden

Ankara Metropolitan Municipality har vært på vakt med alle enhetene innen omfanget av bekjempelse av coronavirus. Med instruksjon fra Metropolitan-ordføreren Mansur Yavas ble nye føre-var-avgjørelser innført. Leieprisen hentet fra virksomhetene som eies av Metropolitan ble utsatt i to måneder. Mens Şefkat-hus er inkludert i desinfiseringsprogrammet hver dag, ble premiere fra mars til hovedstadsteatrene ført til et senere tidspunkt. For å forhindre at folkemengder oppstår og for å forhindre spredning av viruset, vil begravelsene til innbyggerne med begravelser bli gjort uten å vente på tidsbønnen. Metropolitan rengjøringsteam; Den fortsetter sin desinfiseringsvirksomhet i museer, helseinstitusjoner, høresaler, frivillige organisasjoner, offentlige institusjoner, sykehjem, eldreomsorg, sportsklubber, minibusser og drosjer.


Metropolitan kommune har vært på vakt med alle enheter på grunn av koronavirusutbruddet.

Helsekoordinasjonsstyret, som ble opprettet under ledelse av visestatssekretær Mustafa Kemal Çokakoğlu etter ordre fra hovedstadsordfører Mansur Yavaş, følger desinfeksjons- og steriliseringsstudier 7/24. Metropolitan kommune, som fokuserer på hygieneaktiviteter, innfører nye tiltak én etter én.

ENKELT Å LEIE FRA PRESIDENT YAVAŞ TIL ARBEIDSPLASSER

Metropolitan kommune, som advarer innbyggerne gjennom byskjermbilder, bannere og reklametavler, inkludert kontoer på sosiale medier, fortsetter å iverksette nye tiltak i kampen mot epidemier.

Ankara Metropolitan-ordfører Mansur Yavaş kunngjorde med sin kunngjøring fra sin sosiale mediekonto at leiefordringene fra virksomhetene som eies av Metropolitan, ble utsatt i to måneder. Med den avgjørelsen som ble tatt, ble bekvemmeligheten ved å leie ut til arbeidsplassene som tilhørte Metropolitan kommune og tilknyttede selskaper og tilknyttede selskaper, som hadde vanskeligheter med betaling, gitt.

NYE TILTAK OG BESLUTNINGER ER REALISERT

Stor kommune, som øker hygienetiltak for folkehelsen; inkludert 5 kompassionshus i Etlik, Ruzgar, Varlik, Ulus og onkologi, der pasienter og deres pårørende bor, i sitt daglige desinfiseringsprogram.

Mens premiene på Capital Theatrene blir utsatt til et senere tidspunkt, iverksettes nye tiltak for å hindre folkemengder i å danne seg og for å spre viruset. Mens begravelsesbiler blir desinfisert, vil begravelsene begraves uten å vente på tidsbønnen, i tråd med forespørslene fra innbyggerne som har begravelser.

Desinfeksjon og sterilisering fortsetter 7/24

Avdeling for miljøvern og kontroll BELPLAS A.Ş. Mens teamene deres fortsetter å jobbe dag og natt over hele byen, utfører de også desinfeksjonsarbeid på kjøretøy med offentlig transport, minibusser og drosjer daglig.

Etter vedtak fra departementet for nasjonalt utdanning, etter treningspausen mellom 16. og 30. mars, reduseres passasjertettheten i bussene Metro, ANKARAY, Teleferik og EGO, mens EGOs generaldirektorat fortsetter sin daglige praksis spesielt om morgenen og kvelden busstimer og antall.

Faruk Kalender, medlem av styret for generalforsamlingen i Chamber of Craftsmen and Automobiles of Ankara Umum, sa: "Vi takker kommunen vår og de som bidro til helsen til folket og førerens håndverkere". Takk for denne tjenesten. Vi er veldig fornøyde med denne praksisen, som vi gjør ved å ta hensyn til både vår egen helse og helsen til kundene våre. ”

Sakkan Chauffeurs og bilforbundets president Isa Yalçın takker Metropolitan-borgermesteren Mansur Yavaş for steriliseringsarbeidene som ble utført ved busstoppene, hovedsakelig i Güvenpark, Bentderesi og Sincan.

“På grunn av epidemien i verden er vi under en trussel i landet vårt, og vi legger stor vekt på dette. Måtte Allah være fornøyd med Metropolitan-ordføreren vår. Våre kjøretøy er desinfisert. Disse er veldig viktige med tanke på helse, og vi vil også desinfisere kjøretøyene våre. ”

Mens hygienearbeidene som er overvåket av Metropolitan Municipality Police Department-team, fortsetter; Desinfeksjonskrav fra museer, helseinstitusjoner, hotell, hørselsrom, bygninger til frivillige organisasjoner, offentlige institusjoner, sykehjem, eldreomsorg og sportsklubber blir ikke avvist. Lag for urbane estetikk avdelinger utfører grundig rengjøringsarbeid på kulturelle og historiske steder, spesielt i gater, gater og boulevarder, i fellesarealer og rekreasjonsområder.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar