Hygienemobilisering fra parker til kjøretøyer med offentlig transport i Başkent

hygiene mobilisering fra parker til kjøretøyer i hovedstaden
hygiene mobilisering fra parker til kjøretøyer i hovedstaden

I hovedstaden fortsetter Metropolitan kommune å kjempe mot epidemier. Desinfeksjons- og steriliseringsarbeid utføres på mange punkter fra jernbanesystemer til busser, fra AŞTİ til Metropolitan Municipality serviceenheter, fra rekreasjonsområder til bygninger til ikke-statlige organisasjoner. Mens desinfiseringsarbeidene ble doblet med krisepulten som ble opprettet av Ankara Metropolitan-ordfører Mansur Yavaş, ble tørrluftsmetoden (pulvariseringsmetoden) startet for å brukes spesielt for fjerning av bakterier og virus fra ANKARAY, Metro, Cable Car og busser.


Ankara Metropolitan Municipality har økt viktigheten av å bekjempe epidemiske sykdommer.

Med rekkefølgen av epidemien, som er effektiv over hele verden, ble instruksjonene fra Metropolitan-borgmesteren Mansur Yavaş fordoblet, desinfeksjons- og steriliseringsstudiene til innbyggerne, spesielt kollektivtransportkjøretøyene.

Metropolitan kommune har opprettet en krisepult innenfor rammen av å bekjempe epidemiske sykdommer og gikk i alarm med alle tilhørende enheter.

RENGJØRING AV PARKER TIL BUSSER

Metropolitan kommune i hele byen med praksis som prioriterer folkehelse;

- Jernbanesystemer (ANKARAY, Metro, Cable Car)

-Ego og private offentlige busser og minibusser

-Gjenopprettelsesområder,

I -Som

- Metropolitan kommune servicebygg,

Enheter i distrikter,

-Familieboende sentre,

-Som det,

- På salgssteder for offentlige brød

Fortsetter å desinfisere med 7/24 rengjøringsteam.

NYE METODER ER BRUKT

Metropolitan kommune har begynt å bruke nye metoder i desinfeksjonsstudier utført i offentlige områder, inkludert sentre og distrikter.

Seyfettin Aslan, sjef for helsedepartementet, uttalte at de begynte å bruke nye metoder i kampen mot bakterier og virus, særlig på jernbanesystemer og busser, og uttalte at de bruker desinfiserende produkter som er godkjent av Verdens helseorganisasjon og helsedepartementet.

"Vi har doblet vårt rengjørings- og desinfiseringsarbeid i kampen mot epidemiske sykdommer etter ordre fra vår president, Herr Mansur Yavas. Nå tar vi nye tiltak fra et nytt perspektiv. Vi begynte å bruke det nye systemet, pulvarisert, dvs. tørrluftsmetode. Vi sørger for at t-biler og busser er dekket av røyk som en filmstrimmel. Vi måler virustetthet ved å gjøre målinger for å fjerne bakterier og virus. Vi så virkelig at denne metoden er effektiv. Med denne metoden vil vi gjøre alle vogner og busser tryggere. Vi vil fortsette denne prosessen med intervaller. ”

HYGIENE FRONTPLAN I FOLKBROD

Mens hygienearbeidene på Halk Bread og produktene som konsumeres daglig av hovedstaden, blir nøye utført, sa Halk Bread Operation Officer og Food Engineer Murat Şanlı at de fremskyndet rengjøringsarbeidene i fabrikkens salgsområder og produksjonsområder.

Han sa at de har kommet med de nødvendige advarslene for helsen til både personell og innbyggere, sa lanlı: "Vi har nylig økt forholdsreglene og kontrollene i vårt fabrikkproduksjonsområde og salgssted på grunn av risikoen for epidemisk sykdom. På dette stadiet godtar vi ikke forespørsler om besøk på vår fabrikk. Generell rengjøring gjøres rutinemessig, men spesielt brødkasser desinfiseres med spesielle dampmaskiner. Vi begynte å bruke hånddesinfeksjonsmidler for helsen til både personalet og innbyggerne. Vi plasserte også advarselsskiltene våre i åpne områder. Sammen med spiseplassene blir bordene våre rengjort med spesielle løsninger. Brødene våre er ekstremt sterile og sunne fordi de tilberedes ved høye temperaturer. Våre brød fra produksjon til forsendelse leveres av våre ansatte i alle enhetene våre ved å bruke hansker, bein og skodeksler. ”

DETALJERT RENGJØRING I FAMILIEHELSESENTRER I DISTRIKTER

Rengjøringsarbeid utføres ved å bruke bredspektret desinfiserende produkter, ikke bare i sentrene, men også i storbykommunenhetene.

Idrettshallene, klasserommene, toalettene, kjøkkenet og fellesarealene i Family Life Center, spesielt i Polatlı ASKİs regionale driftsdirektorat, blir rengjort i detalj.

Institutt for miljøvern og kontroll, avdeling for helsespørsmål og BELPLAS-teamene har skjerpet desinfeksjonsstudiene som er utført i samarbeid med Ankara Medical Chamber.

Teamene i Metropolitan Municipality utfører også desinfiseringsarbeid på skoler, kjøpesentre, moskeer, politiske partisentre og ikke-statlige bygninger i Ankara, med 60 biler og 205 personell.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar