Bo hjemme skrevet til røde lys i Bozüyük

bli hjemme i røde lys
bli hjemme i røde lys

'Stay home' ble skrevet på de røde lysene i hele trafikksignaliseringssystemet i sentrum av Bozüyük.


Bozüyük kommune støttet "opphold hjemme" -samtaler som ble foretatt for å forhindre spredning av den globale epidemien i landet vårt og for å bli beskyttet. Kommunale team skrev 'stay at home' på de røde lysene i signalanlegget i forskjellige gater og gater i distriktet. Innbyggere blir advart ved å skrive 'stay at home' på den digitale klokken og gradindikatoren som er plassert i sentrum av distriktet. I Bozüyük blir innbyggere også bedt om å "være hjemme" under stemmemeldingene som blir gitt ofte gjennom dagen. Spesielt for borgere over 65 år brukes ordene "Ikke gå ut på gatene med mindre det er nødvendig" i kunngjøringene som heter "Å bo i hjemmet ditt, er avgjørende for helsen til deg og dine kjære."

Ordene 'opphold hjemme' skrevet på signaleringene for å øke bevisstheten for forebygging av den globale epidemien slapp ikke oppmerksomheten fra borgere og sjåfører. Når de uttalte at problemet er viktig, ga borgere uttrykk for at de støtter oppfordringene om å "være hjemme".


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar