Transportkvaliteten øker på Bursa landsbygda

Transportkvaliteten øker på Bursa-landsbygda
Transportkvaliteten øker på Bursa-landsbygda

Metropolitan Municipality, som tar for seg infrastruktur og transport som et prioritert tema i alle distrikter i Bursa og har ingen begrensninger i denne forbindelse, har også fullført de varme asfaltfortauverkene på den 8 300 meter lange veien som når det landlige Alaçam-området i Kestel.


Bursa Metropolitan Municipality fortsetter å gjøre veiene i nabolaget sunnere i 17 distrikter, derimot for å produsere forankrede løsninger for transport, som er det mest grunnleggende problemet med Bursa, for å forbedre kvaliteten i smarte veikryssapplikasjoner, vegforlengelser og kjøretøyer med offentlig transport. Innenfor disse arbeidene er det varme asfaltfortauarbeidet på den 8 tusen 300 meter lange veien, som forbinder Alaçam District med hovedpulsåren i Kestel-distriktet, fullført. Tilkoblingen av den fornyede veien til åkrene ble gjort mer sunn innenfor rammen av studiene.

Veiene lyser

Bursa Metropolitan kommune-ordfører Alinur Aktaş sammen med den medfølgende Kestel-ordføreren Önder Tanır gjorde undersøkelser på den fornyede Alaçam-veien. President Recep Tayyip Erdogan er uttrykk for at veiene som forbinder landdistrikter og bysentrum er sunne, er direktivet fra president Recep Tayyip Erdogan. Vi vil at han skal fortsette livet. I denne forstand er transport og infrastruktur de viktigste elementene i denne virksomheten. Alaçam-området vårt hadde et slikt ønske. Vi er ferdige med å jobbe her innenfor rammen av programmet vårt. Jeg vil spesielt advare innbyggerne våre som vil bruke dem fra områdene rundt. De bør ta hensyn til inn- og utkjøringspunktene fra åkrene, de forårsaker ikke skade på asfalten. Vi har investert ca. 8 millioner 300 tusen TL på denne 10 620 meters akselen. Jeg ønsker at veien skal være bra for Alaçam og Kestel. ”

Kestel-ordfører Önder Tanır takket ordfører Aktaş for veien og andre investeringer som ble gjort i regionen.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar