Offentlig transportkjøretøy desinfiseres kontinuerlig i Bursa

coronavirus skift fra storbyen bursa
coronavirus skift fra storbyen bursa

Metropolitan-ordfører Alinur Aktaş, som deltok i direktesendingen på sine sosiale mediekontoer og svarte på spørsmålene fra innbyggerne, sa at de jobbet 19 dager og 7 timer som Metropolitan Municipality for å beskytte Bursa-innbyggere mot covid-24-viruset (coronavirus), som påvirker hele verden. Kina Wuhan City i den nye og globale kjepphest for utbrudd steke at tidlig bevegelse siste av de første landene til Tyrkia og Bursa som under Aktas presidenten at de tar det på alvor fra første øyeblikk, "fra februar tatt viktige tiltak over hele landet en del av kampen med coronavirus siden. Vi gjør store anstrengelser for å følge instruksjonene gitt oss fra myndighetene, spesielt vårt presidentskap. "


Metropolitan-ordføreren Alinur Aktaş møtte innbyggerne gjennom deres sosiale medieregnskaper og svarte på spørsmålene som ble stilt til ham. President Aktaş, som deltok i direktesendingen fra den offisielle presidentboligen, informerte innbyggerne om aktivitetene som ble utført i Bursa mot coronavirus.

Kontinuerlig desinfiseringsarbeid

Ordfører Alinur Aktaş sa at de som Metropolitan kommune har implementert mange forskjellige applikasjoner fra desinfeksjonsarbeid til online tjenester i Bursa innenfor rammen av bekjempelsen av epidemien. For å forhindre spredning av epidemien jobber 18 kjøretøyer, 54 personell, 10 ryggforstøvere, 54 ryggpumper, 6 elektriske ULV-er for hånd, 3 tåkeblåsemaskiner og 4 pulverisatorer 7 dager og 24 timer, og desinfiserer alle deler av byen. President Aktaş sa at de gjør det, og sa: "Innenfor studiene har vi utført sprøytearbeid i t-bane og busser, kjøretøyer med offentlig transport, offentlige institusjoner og organisasjoner, museer, moskeer, graver, basarer, kroer, gatemarkeder, terminaler og skoler. Daglige bruksområder som buss- og jernbanesystemstopp, under- og overganger, parkeringsarealer ble også utsatt for lignende anvendelse. Totalt 898 felt (621 hektar) ble sprayet, hvorav 1519 var åpne og 945 av dem var stengt. Vi fortsetter disse studiene uten avbrudd. ”

Den nådeløse kampen mot viruset

President Aktaş uttalte at informasjonen og advarslene om koronavirus stadig blir gjort gjennom 'trykte og visuelle medier, internett og sosiale medier'. Ordfører Aktaş la vekt på at planlagte arrangementer, møter, konferanser, treningskurs, akademier, ungdomsleirer, utstillinger, kinoer, teatre, vintersport og alle andre aktiviteter ble avlyst innenfor rammen av å bekjempe epidemien. og 3 aksjoner ble tatt. Det ble besluttet å ikke ta husleie fra leietakernes virksomheter i kommunen og dets tilknyttede selskaper. Vannskjæringer ble midlertidig fjernet av BUSKI til 82. mai 49. Benker i fellesarealer er fjernet for å forhindre sosial bruk og for å forhindre bruk. Helsepersonell fikk gratis transport og parkering. Vi har kontinuerlig informert innbyggerne om å bo i deres hjem så mye som mulig, og til de som er over 1 år og har kroniske sykdommer, for aldri å gå ut. ”

“Hold deg hjemme. Livet passer hjemme ”

Ordfører Aktaş sa: "Våre team leverer tjenester i 153 distrikter for å imøtekomme behovene til våre vennlige dyr, og sier at borgernes forespørsler fra innbyggerne innenfor prosessen blir forsøkt besvart kontinuerlig av Alo 444, 16 00 0224 og 716 1155 17. Sosialhjelp og varme måltider gis til våre innbyggere i nød. Kravene fra innbyggerne våre som har portforbud blir betalt. Tilsyn ble utført hos våre BESAŞ-forhandlere, og gratis desinfiserende støtte ble gitt. BUDO-seilasen ble redusert fra 28 til 8 per uke. I tråd med rundskrivet er det maksimalt 50 prosent belegg per tur i kjøretøyer med offentlig transport. Med BUDO ble antall passasjerer redusert med halvparten med avstandssetesøknaden i BBBUS. For å komme gjennom denne prosessen sammen, 'Vær hjemme. "Livet passer hjemme", og vi streber etter å være gunstige for innbyggerne med all vår kraft. "

Studenter og små blir ikke glemt

Metropolitan-ordføreren Alinur Aktaş uttalte at innenfor rammen av kampen mot epidemien ble det laget videoer laget for studenter og underholdende aksjer gjennom deres sosiale mediekontoer. Merket at byens teatre tilbyr tjenester for innbyggere og barn på den digitale scenen, sa ordfører Aktaş, “Mottakelsen av besøkende i dyrehagen ble midlertidig suspendert. Men det er mulig å besøke dyrehagen digitalt med online kameraer. Bibliotekene våre ble midlertidig stengt. www.kutuphane.bursa.bel.t er Det er mulig å dra nytte av 22 tusen bøker ved å lage en plate fra. Vi sender bøker for voksne og barn til familier som blir hjemme for å lese. ”

Alo-153 forespørsel fra president Aktaş

President Aktaş ba også innbyggerne om direktesendingen. Ordfører Aktaş, som ba innringerne om ikke å delta i unødvendig travle telefonsentre, sa: "Mens du bruker tjenestene vi tilbyr deg, krever vi at du ikke unødvendig engasjerer linjene nummer 153, 444 16 00 og 0224 716 11 55. Våre venner som jobber i kundesenteret, svarer mer enn 5 tusen samtaler daglig. Vi mottar samtaler for de som ber om alkoholholdige drikker, ber om oljeskift på bilene sine og søker aviser med mye puslespill mens vi prøver å dekke de grunnleggende behovene til innbyggerne over 65 år. Dette er hva jeg ønsker fra deg for å holde det travle og hektiske arbeidet vårt konkurrerende på få sekunder. Takk for at du fulgte beslutningene tatt med stor omhu. Jeg minnet også folkene som ringte folket vårt på vegne av kommunen og ikke respekterte svindlerne som sa at de ville gjøre en virussøk og medisiner hjemme. "Vi vil bli sterkere og vi vil overleve denne prosessen sammen."


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar