Gratis transport til farmasøyter i Denizli

gratis transport til farmasøyter til sjøs
gratis transport til farmasøyter til sjøs

Denizli Metropolitan Municipality, som gjør kommunale busser gratis for helsearbeidere som kjemper dag og natt mot koronaviruset, brakte den samme bekvemmeligheten til farmasøyter og ansatte i farmasøyt.


Denizli Metropolitan Municipality fortsetter å iverksette tiltak mot koronavirus som sprer seg over hele verden etter oppstarten i Wuhan, Kina, og fortsetter sin støtte til helsesektoren, som har jobbet hardt for å bekjempe viruset. I denne sammenhengen brakte Denizli Metropolitan Municipality, som tilbød bybusser til alle helsepersonell gratis, den samme bekvemmeligheten til farmasøyter og farmasøyter. Følgelig vil farmasøyter og ansatte som jobber på apoteket kunne dra nytte av Denizli Metropolitan Municipality-busser gratis onsdag 25. mars 2020 med identiteten til Denizli Apotekskammer.

“Melding om enhet og samvær”

Denizli Metropolitan kommune-ordfører Osman Zolan uttalte at de som Metropolitan Municipality fortsetter å ta alle forholdsregler for innbyggernes helse og fred. President Osman Zolan uttrykte at i denne sensitive prosessen fortsetter hele helsevesenet sine oppgaver med hengivenhet og offer, "Vi inkluderer også brødrene våre som jobber i apotek og apotek ved å utvide vår gratis bybussøknad vi tilbyr til helsepersonell. "Hvis vi er i enhet og solidaritet, håper vi å overvinne denne epidemien så snart som mulig."

“Bli hjemme Denizli”

President Zolan ga beskjed om at de fortsetter å ta de nødvendige tiltak med alle statens institusjoner, og rådet innbyggerne sine til ikke å gå ut med mindre det er obligatorisk. President Osman Zolan la vekt på at reglene som er satt for beskyttelse mot viruset må følges strengt, "La oss ta hensyn til renslighet, hygiene og avstandsregler."


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar