Eastern Anatolia Development Agency vil rekruttere 7 kontraktsansatte

øst-anatolisk utviklingsbyrå vil ansette innleid personale
øst-anatolisk utviklingsbyrå vil ansette innleid personale

Republikken Tyrkia Eastern Anatolia Development Agency (DAKA), presidentvedtak om organisering av relaterte institusjoner og organisasjoner og andre institusjoner og organisasjoner tilknyttet departementer datert 15.7.2018 og 4. Innenfor rammene av bestemmelsene i Utviklingsorganets personellforordning publisert i Official Gazette datert 25.01.2006 og nummerert 5449, frivillig, åpen for kommunikasjon og selvsikker, analytisk og strategisk tenkeevne for å tjene utviklingen av vårt land og vår region til å operere i TRB29.05.2019 Level 30788 Region (Bitlis, Hakkari, Muş og Van), som vil tilpasse seg endrede arbeidsforhold, åpne for nyvinninger, ha sterke menneskelige relasjoner, selvuttrykk og kommunikasjonsevner, har organisasjons- og lederegenskaper, vil akseptere å utføre ubetinget plikt i enhver enhet og / eller provins som skal tildeles, Å utføre internrevisjonsaktiviteter systematisk og disiplinert i samsvar med internasjonale standarder og offentlige internrevisjonsstandarder med 2 (tre) spesialister og 2 (tre) støttepersonell som har evnen til å bruke og anvende informasjonssystemer / utstyr, uten reisevansker, for å tilføre verdi til og forbedre byråets arbeid. vil rekruttere 3 (en) intern revisor for å evaluere om ressurser forvaltes på grunnlag av økonomisk, effektivitet og effektivitet, for å gi uavhengig, objektiv sikkerhet og for å gi rådgivning og veiledning.


Hovedkvarteret til det østlige anatoliske utviklingsbyrået er Van og dets aktivitetsfelt består av provinsene Bitlis, Hakkari, Muş og Van.

De som lykkes med undersøkelsen, aksepterer og påtar seg å arbeide i noen av disse provinsene som anses som passende av generalsekretariatet i samsvar med artikkel 27 nr. 1 bokstav b i Utviklingsorganets personalforskrift. (Internrevisor vil bli tildelt Van provinsen, der byråets sentralkontor ligger.)

Informasjon om søknad og eksamen
Annonsedato Mars 16 2020
Søknadsdatoer 6-17 April 2020
Kunngjøringsdato for de som vil ta muntlig eksamen April 24 2020
Muntlige eksamensdatoer Eksamen datoer kunngjøres separat
Eksamen Søknadsadresse Eastern Anatolia Development Agency Exam, som ligger på nettstedet til sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
Det vil bli laget fra søkelinken.
Eksamen beliggenhet Eastern Anatolia Development Agency Şerefiye Mah. Cumhuriyet Cad. 943. Sok. No: 1 65140
İpekyolu Van Tlf .: 0432 485 10 15
Kunngjøring og kunngjøringsresultater Kunngjøringsadresse www.daka.org.t er

For detaljer om annonse KLIKK HER


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar