Du kan ikke endre navnet på State Garden Bridge

Du kan ikke endre navnet på State Garden Bridge
Du kan ikke endre navnet på State Garden Bridge

I den første sesjonen denne måneden fant State Garden Bridge-diskusjonen sted i Adana Metropolitan Municipality Council. MHP-rådmenn sa: "Du kan ikke endre navnet på State Garden Bridge"


SabahI følge rapporten fra Murat Karaman: ”Ordene fra Adana Metropolitan Municipality CHPs Zeydan Karalar om at de vil endre navnet på State Garden Bridge på CHP-provinskongressen for to uker siden, forårsaket en diskusjon på parlamentsmøtet i mars. Cemal Demirdağ, MHP-rådmann, reagerte på disse ordene fra Karalar. På den provinsielle kongressen til CHPs president Karalar for to uker siden, målrettet han Hüseyin Sözlü, den tidligere presidenten for MHP, og sa: ”De kunne ikke fullføre noen av prosjektene sine. De startet Bahçeli Bridge, men klarte ikke å fullføre den. De brukte 210 millioner lire av anbudet på 195 millioner lire på broen, men ingen av tre. Vi trenger 3 millioner lire for å bli ferdige. Gud vil gi ham en mulighet til å skifte navn. ” Demirdağ, som tok ordet ut av dagsordenen på den første sesjonen om at president Karalar ikke deltok og rørte ved endringen av navnet på broen, sa: “President Zeydan Karalar sa at de ville fullføre Bahçeli-broen og endre navnet. Ingen skal være lei seg for dette, kraften deres er ikke nok. Da den broen var over, hette han Dr. Staten vil være Bahçeli, og vi ønsker at alle skal vite dette. 600 år har gått siden valget, gjør regnskap. ”


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar