Klimaanlegg vil bli stengt i EGO-busser, t-baner og ANKARAY

egobusser, klimaanlegg vil bli stengt i metro og Ankara
egobusser, klimaanlegg vil bli stengt i metro og Ankara

Ankara Metropolitan-ordfører Mansur Yavaş advarer ofte innbyggerne gjennom kontoer på sosiale medier innenfor rammen av å bekjempe koronavirusepidemien. Med oppmerksomhet på økningen i antall passasjerer over 65 år som bruker offentlig transport nylig, ba ordfører Yavaş om å "bli hjemme til disse vanskelige dagene går." Ordfører Yavaş henvendte seg til både unge og gamle borgere, og sa: "Å beskytte samfunnet starter med å beskytte oss selv." EGOs generaldirektorat advarte innbyggerne som bruker offentlig transport for å beskytte sine sosiale avstander, mens taubanelinjen ble midlertidig stengt.


Ankara Metropolitan-ordfører Mansur Yavas kalte innbyggerne i Ankara for å "Stay at Home" for å ta forholdsregler mot epidemier og trusselen coronavirus (Covid-19) og for å forhindre at viruset sprer seg.

Ordfører Yavaş oppga alle innbyggere via sosiale kontoer og uttalte at de har observert en økning i antall borgere over 65 år som har brukt offentlig transport nylig. Vær vennlig hjemme til disse vanskelige dagene går, advarer eldstemannene dine. Å beskytte samfunnet starter med å beskytte oss selv. ”

NYE TILTAK PÅ

Bruker sosiale medier effektivt for å øke bevisstheten og bevisstheten til innbyggerne mot coronavirus i hovedstaden, påpekte president Yavaş at mellom 16. og 20. mars i gjennomsnitt bruker 65 55 borgere på 739 år og over offentlig transport.

I gjentagelse av advarslene fra innbyggerne i risikogruppen om ikke å bli påvirket negativt av viruset, ba ordfører Yavaş støtte fra unge mennesker for å advare sine eldste mot epidemien. Ordfører Yavaş sa også: "Kom igjen, vi tar vare på våre eldste" og sa følgende meldinger:

"Gratis transport for våre elskede ungdommer, innbyggere 65 år og over i offentlig transport, bestemmes av forskriften om gratis eller rabatterte reisekort utstedt av departementet for familiearbeid og sosiale tjenester, som er autorisert i henhold til artikkel 4736 i lov nr. 1. Hvis du er glad i eldstemannene dine, sørger vi for at de bruker denne prosessen hjemme, for å holde helsen til deg og din familie trygg, spesielt deres helse, innenfor rammen av koronavirus-tiltak. "

Ankara Metropolitan-ordfører Mansur Yavaş, som har iverksatt nye tiltak, ga ut et rundskriv for mer enn 4 23 arbeidere, offiserer og selskapspersonell som jobber i Metropolitan Municipality, bortsett fra administrativ permisjon, for å skifte til arbeid mandag XNUMX. mars.

TELEFERİK VIL IKKE BRUKES

Ordfører Yavaş, som understreket at han vil fortsette å iverksette tiltak som prioriterer folkehelse, uttalte at taubanelinjen som betjener i Yenimahalle-distriktet ikke vil tjene mot risikoen for koronavirus.

Ordfører Yavaş kunngjorde i sine kontoer på sosiale medier: ”Vi stenger taubanelinjen vår midlertidig på grunn av nedgangen i antall passasjerer per dag og det faktum at hyttene ikke er egnet til å opprettholde sosial avstand. For at transporten skal bli forstyrret, har våre to jevn belgbusser begynt å betjene.

EGOs generaldirektorat la også til en ny advarsel om borgere som bruker kollektivtrafikk kjøretøy og ba om beskyttelse av sosial avstand. Metropolitan kommune; Den kunngjorde også at klimaanlegget vil bli lagt ned i alle servicebygg, spesielt EGO-busser, Metro og ANKARAY.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar