Kurtalan Express avsporet på grunn av skred i Elazig

elazigda avsporet uttrykkelig på grunn av skred avsporet
elazigda avsporet uttrykkelig på grunn av skred avsporet

Kurtalan Express avsporet på grunn av skred i Elazig; Lokomotivdelen av Kurtalan-ekspressen, som har 80 passasjerer på grunn av skred nær Özyürt-grenda i Tekevler-landsbyen i Maden-distriktet Elazig, er blitt avsporet, katastrofen er overkommet billig.


Skredet skjedde nær Özyürt-grenda i Tekevler-landsbyen i Maden-distriktet i Elazig. I følge den innhentede informasjonen skjedde skred omtrent 80 meter etter Kurtalan-ekspressen, som gikk fra Elazig til Diyarbakır med 100 passasjerer gjennom tunnelen. På grunn av skredet har lokomotivet til persontoget avsporet. Vognene til Kurtalan Express ga en mulig katastrofe igjen på sporene.

Mens det ikke var skader og dødsfall i ulykken forårsaket av skred, ble sikkerhetsstyrker sendt til regionen relatert til hendelsen.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar