Endring i UPS toppadministrasjon

endring i toppledelsen
endring i toppledelsen

UPS (NYSE: UPS) Styret kunngjorde at fra og med 1. juni ble Carol Tomé utnevnt til UPS daglig leder (CEO). David Abney, som for øyeblikket fungerer som styreleder og daglig leder, er kunngjort som styreleder fra 1. juni. Abney, som trekker seg ut av UPSs styre 30. september, vil fortsette å fungere som en privat konsulent frem til slutten av 2020 for å omgå overgangsperioden og fullføre den travle sesongen. På slutten av denne perioden vil han trekke seg ved å fullføre sin 46-årige karriere ved UPS. Fra 30. september vil UPSs sjefs uavhengige direktør William Johnson fungere som administrerende direktør.


Johnson, som også fungerer som UPS-nominasjons- og selskapsledelseskomiteens leder og utvalgsmedlem, sa: "Etter en streng valgprosess som involverte kandidater både i og utenfor selskapet, tok vi en klar beslutning i Carol. Som en av de mest respekterte og talentfulle lederne i den amerikanske forretningsverdenen, er Carol et velprøvd navn når det gjelder å lede global vekst, maksimere interessentenes verdi, talentutvikling og vellykket implementering av strategiske prioriteringer. ”

"Carol, som er styremedlem og styreleder i representantskapet, har inngående kunnskap om UPSs forretningsmodell, strategi og ansatte, og er den mest passende lederen for å lede selskapet i denne viktige transformasjonsprosessen," sa Johnson. Vi gratulerer David med hans ekstraordinære karriere i UPS. Han tok dristige skritt for å heve UPS til toppen av transportbransjen, og klarte å posisjonere selskapet til en vellykket fremtid ved å utnytte de økende trendene i selskapets globale nettverk og ansatte. ”

David Abney sa: “UPS har alltid vært en av mine lidenskaper i dette livet, og takket være UPS hadde jeg den amerikanske drømmen. Jeg er stolt over å ha forberedt dette utmerkede selskapet de neste 100 årene, og jobbet med UPS-familien. Jeg er trygg på at UPS-ledergruppen vil føre strategiene våre fremover med kompetansen de har. Nå er det på tide at jeg overleverer flagget. Jeg var ekstremt fornøyd med nyheten om Caroles ansettelse; Jeg vet at han er den beste personen som driver dette selskapet. Han er en strategisk leder med et tankesett som kjenner UPS-kultur og verdier nøye og alltid gir kunden topp prioritet. ”

Carol Tomé forberedte seg på å overta administrerende direktør, og sa: ”Jeg ser frem til å møte forventningene til våre kunder og aksjonærer ved å samarbeide med vårt talentfulle lederteam og 495.000 XNUMX ansatte i selskapet vårt og forbedre oss selv ytterligere. David gjennomførte en ekstraordinær transformasjonsprosess ved UPS; Jeg planlegger å legge til nye til suksessen hans. I lys av UPSs rike kultur og urokkelige engasjement for verdiene, vil vi fortsette å lede industrien og vokse på et solid grunnlag i selskapet vårt. ”

Carol Tomé, den 113. administrerende direktøren i UPS, som har vært i den 12 år lange historien, har fungert som UPS styremedlem siden 2003, i tillegg til å fungere som styreleder. Tomé, som tidligere fungerte som visedirektør og finansdirektør ved The Home Depot, den største forhandleren av hjemmeprodukter i USA, med 2.300 filialer og 400.000 18 ansatte, påtok seg ansvaret i forretningsstrategi, finans og forretningsutvikling, og fungerte som finansdirektør i 450 år. I perioden bidro det til at lagerverdien på The Home Depot økte med XNUMX prosent.

Under lederperioden til Abney, som ble utnevnt som administrerende direktør i 2014 og som styreleder i 2016, UPS;

  • I tillegg til å øke omsetningen med 27% og nettoresultatet med omtrent 50%, økte den også inntekten per aksje med omtrent 60%.
  • Med utbytte og tilbakekjøp av aksjer har det brakt over 29 milliarder dollar til sine aksjonærer.
  • Ved å implementere et flere-årig transformasjonsprogram der strategiske vekstprioriteringer ble satt, økte den amerikanske driftsomfanget betydelig i 2019.
  • Det har økt sin globale nettverkskapasitet i stor grad og oppnådd mer enn 2019 millioner pakkeleveringstall per dag i 32 i høysesongen.
  • Ved å lansere UPS Flight Forward, har det fått full godkjenning for det første flyselskapet som kjørte en drone fra FAA.
  • Det har økt mangfoldet i selskapet ved å endre strukturen i styret og topplederteamet.

Abney, som tidligere har fungert som Vice President of Operations (COO) siden 2007, har administrert logistikk, bærekraft og ingeniørprosesser, samt alle nivåer i UPS transportnett. Før sin rolle som COO ledet han strategiske initiativer for å øke selskapets globale logistikkompetanse som president for UPS International. Han har også vært involvert i en rekke globale anskaffelser og fusjoner i løpet av sin karriere, for eksempel Coyote, Marken, Fritz Companies, Sonic Air, Stolica, Lynx Express og Sino-Trans i Kina. Fra karrieren ved UPS i 1974 mens han fortsatte sin utdanning ved Delta State University, begynte Abney først å jobbe som pakkehåndteringsoffiser på et lite anlegg i Greenwood.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar