TÜVASAŞ er den ubestridte lederen for jernbanesektoren

er den ubestridte lederen for jernbanesektoren i tuvasas
er den ubestridte lederen for jernbanesektoren i tuvasas

Tyrkisk transport-Sen Sakarya filialpresident Ali Azem Fındık besøkte den tyrkiske unionen for håndverkere og håndverkere (SESOB) for å utveksle meninger om de mulige effektene av TÜVASAŞs tap av status og dets inkludering i TÜRASAŞ. Han møtte Hasan Alişan.


Ali Azem Fındık, som ga informasjon til pressen etter møtet, sa: “Som Turkish Transportation-Sen tror vi at TÜVASAŞ ikke tåler tap av status, og at vi tror at utfallet for TÜVASAŞ kan endres ved å gi enhet og solidaritet med alle politikere, ikke-statlige organisasjoner og Sakarya People. vi har nevnt mange ganger før.

I denne sammenhengen; Som Türk İletişim-Sen begynte vi å utveksle ideer om beslutningen som ble tatt om TÜVASAŞ ved å besøke lederne for de ikke-statlige organisasjonene i Sakarya. På vår første stopp, TC Sakarya Union of Chambers of Craftsmen and Craftsmen (SESOB), Mr. Vi kom sammen med president Hasan Alişan. Vi hadde diskusjoner om de negative effektene av å miste gevinsten av TÜVASAŞs nåværende hovedkontorstatus på Sakarya-håndverkere og deretter om den negative dominoeffekten på byen.

Sec. Vi presenterte Alişan med en fil på TÜVASAŞ. I følge data fra 2019 uttalte vi at forsyningen av TÜVASAŞ fra Sakarya er 98 millioner TL. Vi har uttalt at med starten av serieproduksjon av 56 Set Milli Tren, er det tydelig at disse innkjøpene vil øke gulv og gulv. TÜVASAŞ er den ubestridte lederen for jernbanesektoren. I tilfelle insistering på denne fusjonen kalt TÜRASAŞ, må taket være TÜVASAŞ.

SESOB President Mr. Hasan Alişan: “Alt som gjenstår er TÜVASAŞ. Vi tåler heller ikke å miste dette. Du er en myndighet. I det minste vil du være skadelig av denne formasjonen. Sakarya håndverkere og håndverkere vil imidlertid være mest påvirket av denne negativiteten. Derfor bør du ikke være i tvil om at vi vil støtte din ærefulle kamp for å beskytte TÜVASAŞs hovedkvarterstatus på alle plattformer. ” Han uttrykte sin støtte.

O


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar