Hånddesinfeksjonsmidler er festet til trikker og busser i Eskisehir

Desinfeksjonsmidler er installert på trikk og buss i Eskisehir
Desinfeksjonsmidler er installert på trikk og buss i Eskisehir

Eskişehir Metropolitan Municipality, som tok mange forhåndsregler i offentlig transport innenfor rammen av handlingsplanen Corona Virus Combat, begynte til slutt å installere hånddesinfeksjonsmidler på kjøretøy som brukes av tusenvis av mennesker hver dag.


I tillegg til rutinemessig rengjøring på trikker og busser, desinfiserer Eskişehir Metropolitan Municipality jevnlig kjøretøyer som brukes av tusenvis av passasjerer for å sikre personlig håndhygiene. Ved å uttrykke at hånddesinfeksjonsmidler vil være tilgjengelige på alle busser og trikker, advarte myndighetene i Metropolitan kommune innbyggerne om å bruke desinfeksjonsmidler bevisst.

Innbyggere som ga uttrykk for at hånddesinfeksjonsmidler er av stor betydning i denne prosessen, takket Metropolitan kommune, som implementerte denne søknaden i alle kjøretøy med stor følsomhet.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar