Innbyggerne i Eskişehir blir advart av sosiale avstandsvisualer i tolu transport

Innbyggere i Eskisehir blir advart med sosialt avstandsvisual i tolu transport
Innbyggere i Eskisehir blir advart med sosialt avstandsvisual i tolu transport

Ved å iverksette mange tiltak i trikkene og bussene mot koronavirusepidemien, legger Eskişehir Metropolitan Municipality stor vekt på helsen til innbyggere som må reise med offentlig transport. I denne sammenheng, mens hånddesinfeksjonsmidler plasseres i alle kjøretøyer, advares innbyggerne med visuelt om sosial avstand.


Metropolitan kommune, som har implementert handlingsplanen Anti-Corona Virus i Eskişehir, fortsetter å øke tiltakene i offentlig transport, noe som utgjør en stor risiko. Med rundskrivet som ble gitt av innenriksdepartementet, blir borgere advart av kunngjøringer om den sosiale avstanden i trikker og busser som ikke har mer enn halvparten av kjøretøyenes kapasitet. For å forhindre at to personer sitter side om side i trikkene, "Ikke vær så snill å sitte i dette setet for helsen din. Beskytt avstanden din! ” Med beskjed om at advarslene ble hengt, uttalte tjenestemenn i Metropolitan Municipality at innbyggerne ble advart om at de definitivt skulle bruke hånddesinfeksjonsmidler mens de skulle på og av kjøretøyene.

Med beskjed om at informative kunngjøringer med koronavirus ble hengt inne i kjøretøyene, og ved holdeplassene, takket tjenestemennene Eskişehir-beboerne for samtalene 'Stay at Home', og uttalte at det var nær 80% reduksjon i antall passasjerer.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar