Mottak av stående passasjerer forhindret i offentlig transport i Gaziantep

I Gaziantep forhindres mottakelse av stående passasjerer.
I Gaziantep forhindres mottakelse av stående passasjerer.

Innenfor rammen av kampen mot Corona Virus (COVID-19), som gjennomføres i fellesskap av Gaziantep Metropolitan Municipality og Gaziantep Provincial Police Department, forhindres stående passasjermottak i byer med kollektivtransport for å sikre at innbyggerne overholder regler for sosial isolasjon.


Folkerepublikken Kina i regional og forvandlet til en global epidemi begynte så snart dekket under påvirkning av verden coronavirus forholdsregler og tiltak er økt i Tyrkia tilbringer arbeider intenst for å eliminere muligheten for spredning av smitte. I denne sammenheng, i samsvar med rundskrivet som ble gitt av formannskapet, samarbeidet Metropolitan Municipality Transportation Department, Gaziantep Provincial Police Department for å forhindre stående passasjerer i kjøretøy som tilbyr offentlig transporttjenester til innbyggere i byen.

Ved å støtte inspeksjonene som er utført under koordinering av Provinsielle sikkerhetsdirektorater med teamet på 60 Metropolitan Municipality, har det som mål å sikre at innbyggerne får en fredeligere reise, samtidig som risikoen for smitte reduseres.

På den annen side er begrepet sosial distanse, som ofte uttrykkes av den medisinske verden, avgjørende fordi utbruddet lett overføres av virusbelastede partikler som slippes ut fra en infisert menneskelig hoste.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar