IMM begynte å selge karbonkreditter for å redusere klimagassutslipp til verden

ibb begynte å selge karbonkreditter til verden som reduserer klimagassutslipp
ibb begynte å selge karbonkreditter til verden som reduserer klimagassutslipp

İSTAÇ, et datterselskap av IMM, begynte å selge karbonkreditter for første gang. Det britiske Numerco-selskapet solgte 10 tusen tonn karbonkreditt.


Markedsundersøkelsen til İSTAÇ, som fikk karbonkreditt under tilsyn av det ledende selskapet i det internasjonale karbonmarkedet, Gold Standard, har gitt resultater. Kontakt med det britiske energiselskapet Numerco, nådde İSTAÇ en avtale og solgte 10 tusen tonn karbonkreditt som et forhåndssalg. İSTAÇ, som slo ny grunn i historien til Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), fortsetter sine forsøk på å selge sine 6,5 millioner tonn karbonkreditt i det internasjonale markedet.

İSTAÇ oppnår karbonkreditt ved å produsere energi fra husholdningsavfall i lagringsområdene Odayeri og Kömürcüoda. Selskapet har også søkt om og akseptert karbonkreditt for avfallsforbrennings- og biometaniseringsanleggene det vil etablere i Eyüpsultan.

KULLKREDITTMARKED

Kyoto Porotocol, som trådte i kraft i 2005 under FNs rammekonvensjon om klimaendringer, har som mål å redusere klimagassutslipp som forårsaker klimaendringer. Avtalen gir statlige parter en karbonutslippskvote. En av Kyoto-protokollmekanismene for å redusere karbonutslipp er "Emission Trading" -mekanismen. Hvis noe land eller produsent overskrider kvoten, kan det kjøpe karbonkvote fra landet eller produsenten som slipper ut mindre karbon.

MARKEDET HAR FELLT 12 I 25 ÅR

For tolv år siden, i 2008, forventes Carbon Market, hvis transaksjonsvolum var $ 126 milliarder dollar, å nå rundt 3,1 billioner i år.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar