Sosiale avstandsdekaler fra IMM til kjøretøy med offentlig transport

Sosiale distanse klistremerker fra ibb til kollektivtrafikk
Sosiale distanse klistremerker fra ibb til kollektivtrafikk

Istanbul Metropolitan Municipality; Jernbanesystemet festet klistremerker og brosjyrer som den forberedte for å opprettholde en sikker avstand i metrobus og busser til kjøretøyer med offentlig transport.


Tiltakene økes på grunn av koronavirusutbruddet, som påvirker vårt land og verden. Etter å ha redusert passasjerens bæreevne som er angitt i kjøretøyet i alle kjøretøyer med offentlig transport til 50 prosent, ble sosiale avstandskrav også innført i kjøretøyet.

"Beskytt din sosiale avstand" for metro og trikker og metrobus kjøretøy i hele Istanbul. Informative bannere ble hengt opp med "Leave This Seat Empty" -klistremerkene. Bannere og klistremerker vil bli plassert på IETT-, OTOBÜS AŞ- og ÖHO-busser så snart som mulig.

Med klistremerkene festet på setene som skal stå tomme, følges også en meters regel i kollektivvogner. Ordningen blir også kunngjort for publikum gjennom kunngjøringer i bilen.

Takket være passasjerfallet på opptil 70 prosent i busser og t-bane, ble det observert at innbyggerne reiser periodisk i kjøretøyet og sitter ved å ta hensyn til klistremerkene.

På den annen side vil IETTs generaldirektorat øke antall turer i rushtiden og forhindre den delvise intensiteten som oppleves i bussavgang og hjemreise. I IETT-busser er produksjonen av førerhuset i stor grad fullført for å forhindre kontakt fra sjåfører og passasjerer.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar