IETT vil øke flyvningene for å unngå intensitet i offentlig transport

iett vil øke flyvningene, slik at det ikke er overbelastning i offentlig transport
iett vil øke flyvningene, slik at det ikke er overbelastning i offentlig transport

Etter vedtaket om å redusere passasjerkapasiteten i offentlig transport med 50 prosent med rundskrivet utstedt av innenriksdepartementet, vil IETTs generaldirektorat øke antall turer i løpet av rushtiden, og forhindre den delvise intensiteten som oppleves ved bussavgang og hjemreise.


Tiltakene økes på grunn av koronavirusutbruddet, som påvirker vårt land og verden. Innenriksdepartementet ga ut en rundskriv om at passasjerens bæreevne som er angitt i kjøretøyets lisens vil bli redusert med 50 prosent i alle kjøretøy med offentlig transport.

Selv om det var en nedgang på opptil 70 prosent i offentlig transport i Istanbul, ble ytterligere tiltak iverksatt for å forhindre delvis intensitet i morgen- og kveldstimene. For å unngå en intensitet som overskrider sikker avstand i kjøretøyer i offentlig transport i byen, har noen linjer blitt startet for å øke seilasen.

Generaldirektoratet for IETT, et av de tilknyttede selskapene i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), vil øke antall turer i rushtiden og forhindre den delvise intensiteten som oppleves under busspendling og hjemreise.

I IETT-busser fortsetter produksjonsprosessen til førerhuset for å forhindre kontakt fra sjåfører og passasjerer. Om kort tid vil montering av sjåførbeskyttelse være fullført for alle busser koblet til IETT.

også; Bussene IETT, OTOBÜS AŞ og ÖHO vil bli lagt ut informative bannere. Informative klistremerker vil bli festet til setene som skal stå tomme. Ordningen vil bli kunngjort for publikum med kunngjøringer i bilen.

På den annen side var inngangsdørene til kjøretøyene i metrobusslinjen stengt for ombordstigning og landing. I søknaden, som ble satt i gang for at sjåføren og passasjerene skulle reise i sikker avstand, ble også den første seteraden bak føreren i kjøretøyet stengt.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar