Safe Distance Regulation in Public Transportation i Istanbul

Sikker avstandsregulering i offentlig transport i Istanbul
Sikker avstandsregulering i offentlig transport i Istanbul

IMM; iverksatte tiltak for å opprettholde sikker avstand i busser, metrobusser, minibusser og togvogner. I løpet av rushtiden vil antall passasjerer økes og antall passasjerer holdes lavt.


Tiltakene økes på grunn av koronavirusutbruddet, som påvirker vårt land og verden. Innenriksdepartementet ga ut en rundskriv om at passasjerens bæreevne som er angitt i kjøretøyets lisens vil bli redusert med 50 prosent i alle kjøretøy med offentlig transport.

Selv om det var en nedgang på opptil 70 prosent i offentlig transport i Istanbul, ble ytterligere tiltak iverksatt for å forhindre delvis intensitet i morgen- og kveldstimene. For å unngå en intensitet som overskrider sikker avstand i kjøretøyer i offentlig transport i byen, har noen linjer blitt startet for å øke seilasen.

Generaldirektoratet for IETT, et av de tilknyttede selskapene i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), vil øke antall turer i rushtiden og forhindre den delvise intensiteten som oppleves under busspendling og hjemreise.

I IETT-busser fortsetter produksjonsprosessen til førerhuset for å forhindre kontakt fra sjåfører og passasjerer. Om kort tid vil montering av sjåførbeskyttelse være fullført for alle busser koblet til IETT.

også; Bussene IETT, OTOBÜS AŞ og ÖHO vil bli lagt ut informative bannere. Informative klistremerker vil bli festet til setene som skal stå tomme. Ordningen vil bli kunngjort for publikum med kunngjøringer i bilen.

På den annen side var inngangsdørene til kjøretøyene i metrobusslinjen stengt for ombordstigning og landing. I søknaden, som ble satt i gang for at sjåføren og passasjerene skulle reise i sikker avstand, ble også den første seteraden bak føreren i kjøretøyet stengt.

BRUKSOVERSIKT FOR REGELSYSTEM ØKET med 70 prosent

Etter koronaviruset (Kovid-19) i Istanbul, falt antall passasjerer med opptil 70 prosent i jernbanesystemene som drives av METRO İSTANBUL AŞ, et datterselskap av IMM. I jernbanesystemene gjennomføres transport i samsvar med rundskrivet utstedt av innenriksdepartementet med den nye taksten vedtatt mandag 23. mars.

"Keep Your Social Distance" -plakater blir hengt opp i T-bane og trikker fra i morgen. Klistremerker med advarsler blir festet på setene som skal stå tomme.

MINIBUS OG FYLLES INSPIRERT

IMM-polititeam startet inspeksjoner av sikker avstand på minibuss- og minibusslinjer. I kontrollene som startet på minibuss- og minibusslinjene på europeisk og anatolisk side om morgenen, ble det bestemt at minibussene ikke mottok stående passasjerer og setene ikke var fullt utfylt. Det ble observert at antall passasjerer gikk ned i minibusslinjene. IMM-politiet vil fortsette sitt inspeksjonsarbeid særlig i morgen- og kveldstimene.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar