Til tross for nedgangen i antall passasjerer i Izmir, reduseres ikke antall busser

Antall busser reduseres ikke til tross for nedgangen i antall passasjerer i Izmir
Antall busser reduseres ikke til tross for nedgangen i antall passasjerer i Izmir

Antallet busser i Izmir reduseres ikke Metropolitan kommune Izmir reduserer ikke antall busser, som er de mest brukte kjøretøyene i offentlig transport, til tross for at antall passasjerer har gått ned for å opprettholde sosial avstand.


Izmir Metropolitan Municipality, som startet "Green Seat" -søknaden i tråd med rundskrivet til "innenriksdepartementet" som ikke kan bære mer enn 50 prosent av kapasiteten i kjøretøyer med kollektivtransport ", prøver å hindre nær kontakt mellom innbyggerne så mye som mulig.

For å opprettholde den sosiale avstanden mellom passasjerene fortsetter generaldirektoratene ESHOT og İZULAŞ, som ikke reduserer antall busser, selv om antallet passasjerer har gått ned med 80 prosent, og tjener med cirka 1200 busser hver dag. For to uker siden var dette tallet 1400.

Stort fall på tre uker

Hele 4 million 1 tusen turer ble kjørt til offentlig transport kjøretøy onsdag 842. mars i Izmir. Busser ble det mest foretrukne kollektivtrafikk kjøretøyet med 1 million 59 tusen 732 (57,5 prosent) antall passasjerer. Det totale antall daglige ombordstigninger per buss 4. mars var 743.

Onsdag 25. mars ble det foretatt 363 888 229 ombordstigninger til kjøretøyer med offentlig transport. 612 (63 prosent) av de som foretrakk offentlig transport, kom seg på bussen. Tatt i betraktning de 1157 bussene som kjørte på den tiden, så man at antallet daglige passeringer per kjøretøy gikk ned til 198.

Sitt på de grønne setene

En søknad om grønt sete ble også lansert i Izmir for å opprettholde sosial avstand i offentlig transport. Innbyggerne blir bedt om å opprettholde avstanden mellom andre passasjerer ved å sitte på setene merket med grønn farge reservert for dem i offentlig transport.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar