Jernbaner Utstyr togstasjoner med tyrkiske flagg

jernbaner utstyrte togstasjoner med tyrkiske flagg
jernbaner utstyrte togstasjoner med tyrkiske flagg

Republikken Tyrkia Statsbaner (TCDD), transport og jernbanestasjonen og alle stasjoner over 33 land på vegne av soldater drept etter ordre fra departementet for infrastruktur, som var utstyrt med en tyrkisk flagg.


Med instrukser fra samferdselsminister Mehmet Cahit Turhan, var alle stasjoner og stasjoner i landet utstyrt med tyrkiske flagg. "Vi byr på heltene våre som ofrer livet for flagget i evighet med flaggene våre," sa Ali İhsan Uygun, daglig leder for det tyrkiske statlige jernbaneselskapet.

I uttalelsen fra TCDD: “Vi faller martyrer, vi slipper ikke flagget. Vi utstyrer stasjonene våre over hele landet med flaggene våre til minne om vår helt Mehmetçi, som ble martyrert for fremveksten av vårt strålende flagg. ”


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar