Første anbud ble laget for Kanal Istanbul

første anbud for kanal istanbul
første anbud for kanal istanbul

5 selskaper la inn bud på anbudet som ble avholdt for gjenoppbyggings- (gjenoppbyggings-) prosjekter for de historiske broene Odabaşı og Dursunköy innenfor rammen av Canal Istanbul-prosjektet.


Anbudet som ble avholdt på det første regionale direktoratet for motorveier i Kagithane for gjenoppbygging (gjenoppbygging) av den historiske Odabaşı i Başakşehir og de historiske Dursunköy-broene i Arnavutköy, som vil bli implementert av departementet for transport og infrastruktur, innenfor rammen av Canal Istanbul-prosjektet. Bud for ble mottatt med lukket konvolutt.

I anbudet der 5 selskaper deltok, ble Artuklu Architectures forslag ugyldig, Mukarnas Architecture tilbød 500 tusen lire, Hasan Fehmi Şahin 550 tusen lire, Safir Geoteknisk 507 tusen lire, Altıparmak Arkitektur 408 tusen lire.

BRUGER VIL FJERNES AV FJERNING

I den spesielle tekniske spesifikasjonen forberedt for anbudet, ble formålet med arbeidet forklart som “Utarbeidelse av prosjekter basert på prinsippet om å demontere og transportere de faste seksjonene, fullføre de manglende seksjonene for å sikre at den historiske Odabaşı i Başakşehir og Dursunköy-broene i Arnavutköy blir beskyttet og overført til de neste generasjoner.

I følge spesifikasjonen vil det bli foretatt forskningsutgravninger rundt broen og bestemt av start- og sluttpunktene. Firmaet som mottok anbudet; Den vil påta seg arbeidet med å demontere broen, flytte strukturelementene, rekonstruere og fullføre de manglende seksjonene.

Den vil undersøke alternative lokasjoner og bestemme plasseringen av broene for å flytte broen til et sted nær det opprinnelige stedet. Varigheten av arbeidet ble bestemt til 350 dager.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar