Inngang og avkjørsel stoppet ved Kapıköy Black Border Gate

Inngangsutgang stoppet ved døren
Inngangsutgang stoppet ved døren

Passasjerinngang og -utgang fra Van's Kapıköy Black Border Gate ved den iranske grensen ble midlertidig stoppet klokka 24.00 i natt.


Nedgangen i arbeidsintensiteten til personalet som jobber ved Kapıköy Land Border Gate har gått ned på grunn av begrensningen av passasjerinnganger og avkjørsler ved Kapıköy Land Border Gate på grunn av restriksjoner, Covid-19-pandemien i den islamske republikken Iran har nådd ukontrollerbare nivåer, og passasjer- og handelsoperasjoner ved Kapıköy Land Border Gate har fullført I tillegg vurderer vi den økende import- og eksportoperasjonen ved Kapıköy Railway Border Gate, blir det vurdert at personalet som jobber ved Kapıköy Highway Border Gate, vil være mer effektivt og mer effektivt i vår internasjonale handel, og å gi mer effektiv sysselsetting for personell og helsepersonell i Van-provinsen, Som et midlertidig tiltak for å sikre det høyeste nivået av folkehelsesikkerhet ved Kapıköy Black Border Gate, passasjerinngang ved Kapıköy Black Border Gate og utganger dato og klokkeslett 24.03.2020/24.00/XNUMX XNUMX:XNUMX Som det har blitt stoppet midlertidig.

Fra 23. februar 2020 ble Kapıköy Black Border Gate bare begrenset for inngangen til våre tyrkiske statsborgere og for utreise av utenlandske borgere. Våre innbyggere som kommer inn gjennom Kapıköy Black Border Gate, ble også ført inn i feltteltene som ble satt opp på døren etter 14 dager under tilsyn av helseteamene våre.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar