Konkurransetilsynet for å rekruttere offiserer med KPSS-poeng

konkurranseinstitusjon vil gjøre funksjonærer med kpss-score
konkurranseinstitusjon vil gjøre funksjonærer med kpss-score

Innenfor rammen av bestemmelsene i Konkurransetilsynets faglige personalforordning som skal ansettes i Konkurransetilsynet;


1) For (10 personer) Konkurranseassistent-ekspert (generelt) personale; Fra fakulteter for økonomi, statsvitenskap, bedriftsøkonomi, økonomi og administrasjonsvitenskap eller ledelsesteknikk eller industriell ingeniør avdelinger ved høyere utdanningsinstitusjoner som gir minst fire års utdanning,

2) For (5-personers) ansatte i konkurranseassistent; Fra lovfakultetene,

3) For (5-personers) konkurranseassistentekspert (IT) ansatte; Datateknikk, statistikk og datamaskin, matematikk og datamaskin, industriell ingeniørvitenskap, elektrisk-elektronisk ingeniørvitenskap, elektronikk- og kommunikasjonsteknikk, avdelinger for elektronisk ingeniørvitenskap,

Konkurransespesialistassistenter vil bli tatt som et resultat av opptaksprøven, som kan delta på nyutdannede fra innenlandske eller utenlandske utdanningsinstitusjoner som er akseptert av Higher Education Council.

For detaljer om annonse KLIKK HER


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar