Uunnværlig for Coronavirus: Solidaritet og pakking

Uunnværlig solidaritet og emballasje mot coronavirus
Uunnværlig solidaritet og emballasje mot coronavirus

Styreleder for produsent av bølgepapper (OMÜD) Buğra Sükan sa: "Vi går gjennom dagene da vi trenger nasjonal solidaritet på grunn av det globale koronavirusutbruddet (COVID-19) som har påvirket landet vårt. I denne prosessen brukes bølgepapp (eske, pakke) produsert av vår sektor til emballasje, transport og lagring av presserende behov som industri, mat, rengjøring, hygieneprodukter og medisinsk utstyr, som er uunnværlige for samfunnet. Som sektor jobber vi med all vår styrke slik at denne prosessen ikke blir avbrutt.


OMÜD-styreleder Buğra Sükan sa: “COVID-19-utbruddet vi er i har blitt et globalt problem. Vi vil overleve denne prosessen ved å oppføre oss som innbygger, ved å gjøre vår del og med de økonomiske pakker og tiltak som staten har brakt. På dette tidspunktet er det veldig viktig å opprettholde den sosiale ordenen mens du bekjemper viruset. Vi som sektor ser samfunnets umiddelbare prioriterte behov som en del av vår nasjonale kamp mot den nåværende krisen. I denne kritiske prosessen må viktige behov som mat, medisin, rengjøring og medisinsk utstyr fortsette å bli dekket uten avbrudd. Som bølgepappsektor fortsetter vi aktivitetene ved å holde fabrikkene våre åpne, da vi opererer innen emballasje, emballasje og lagringsprosesser for disse produktene. Vi jobber for å sikre at nødbehov ikke blir avbrutt. Mens vi utfører våre produksjonsaktiviteter, holder vi sikkerheten og hygienen for våre ansatte blant våre viktigste prioriteringer, vi desinfiserer for å bekjempe viruset i våre anlegg, vi trener våre ansatte og sjekker regelmessig deres helse. I tillegg tillater vi, i tråd med rundskrivet til vårt helsedepartement, våre ansatte med kroniske lidelser og reviderer vår produksjonskapasitet. ”

Det mest hygieniske og miljømessige emballasjematerialet: Bølgepapp

Sükan pekte på preferansen for emballasjematerialer i dag, der hygiene har fått større betydning, sa Sükan: "Det er det klart mest hygieniske og miljøvennlige materialet i emballasjeprodukter for å forhindre koronavirusutbruddet som påvirker verden. bølgepapp produsert fra fornybare kilder, og i resirkulerbar naturen har én av tre produkter i Tyrkia. Denne hastigheten er enda høyere i legemidler, mat og hygieniske produkter. I tillegg tilbyr det et trygt og hygienisk pakkesystem, både fordi det er engangsbruk og råmaterialet er papir. Fordi den utsettes for en temperatur på 200 ° C minst tre ganger, en gang under papirproduksjon, to ganger under korrugerte produksjon. Etter bruk blir emballasjen utsatt for en temperatur over 200 ° C i resirkuleringsstadiet. Som et resultat av høye temperaturer og dampapplikasjoner overlever ikke mikroorganismer. Denne prosessen vi har opplevd igjen demonstrerte viktigheten av den hygieniske strukturen til bølgepapp. ”


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar