De kuttet signalkabelen til jernbanen

kutt signalkabelen til jernbanen
kutt signalkabelen til jernbanen

4 personer, som kuttet signalkablene til jernbanen som gikk gjennom Geyve Doğançay-nabolaget med et Kocaeli-platekjøretøy, ble fanget på åstedet takket være oppmerksomheten fra gendarmen. Det ble opplyst at signalfeilen skjedde på jernbaneveien på grunn av den kuttede kabelen, og at den ble reparert før en negativ situasjon oppsto.


Geyves Doğançay 4 personer som stjal signalkablene til togruten som gikk gjennom Dereköy District ble fanget av sjokket av gendarmen.

Menneskene som kuttet kablene på togsporet kuttet kablene som tilhører signalnettet til togssporet, der hundrevis av mennesker reiser hver dag.

Gendarmeriet, som mottok informasjonen om at kablene var kuttet, fanget 4 personer som gjemte seg mellom sivet i det tomme landet etter etterforskningen han startet på åstedet.

Personene som tilsto forbrytelsen de begikk i avhørene var İ.YA, TG, İ.A. og MT ble varetektsfengslet sammen med den 150 meter lange caboosen de stjal og 41 ADC 5 ... platevogner de brakte for å frakte kabelen på åstedet.

Etter gendarmeri-saksgangen som satte i gang en etterforskning om hendelsen, vil 4 personer bli brakt inn for en vaktrettsdomstol i dag.

På den annen side ble det uttalt at signalkablene som var kuttet på togsporet ble erstattet med nye, og at en situasjon som ville føre til eventuell forstyrrelse i togtjenestene ble forhindret før forekomsten.Medyab er)


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar