Offentlig transportkjøretøy desinfiseres ofte i Manisa

offentlig transport er ofte desinfisert i manisa
offentlig transport er ofte desinfisert i manisa

Manisa Metropolitan kommune, som aktivt har kjempet mot koronovirus, utfører desinfeksjon med jevne mellomrom i kjøretøyer med offentlig transport over hele provinsen.


Manisa Metropolitan Municipality, som har erklært en mobilisering av renslighet mot koronavirusepidemien, utfører desinfeksjon i offentlige områder, fra terminaler til offisielle institusjoner i hele provinsen. Manisa Metropolitan Municipality, som desinfiserer jevnlig i kjøretøyer som brukes av tusenvis av innbyggere hver dag, sørger for at innbyggerne reiser på en sunn måte. Mens han sa at innbyggerne tok de nødvendige forholdsregler for å reise på en sunn måte, uttalte president av Hüseyin Üstün, transportdepartementet i Manisa Metropolitan kommune, at innbyggerne burde være mer følsomme i denne prosessen.

Passasjerkontroll i busser for helse

I tråd med rundskrivet utstedt av innenriksdepartementet, inspiserte Manisa Metropolitan kommune intercity-bussene ved sentral- og distriktterminalene. Med en opplysning om at 50 prosent av bæreevnen som er spesifisert i kjøretøyets lisens, skulle fraktes i samsvar med det publiserte rundskrivet, advarte terminalpolititeamene passasjerer og bilførere om å ta hensyn til den sosiale avstanden.

Innenfor rammen av bekjempelse av coronavirus ga det ut et rundskriv fra innenriksdepartementet om passasjerkapasitetene til intercity og bykjøretøyer. I følge det publiserte rundskrivet vil 50 prosent av passasjerkapasiteten som er spesifisert i lisensen, transporteres i offentlig transport. I samsvar med det publiserte rundskrivet gjennomførte Manisa Metropolitan kommune også passasjerinspeksjoner på intercity-busser i sentrale og distriktsterminaler. Mens han gjennomførte inspeksjoner på enkeltkjøretøyer, uttalte president for transportdepartementet i Manisa Metropolitan kommune, Hüseyin Üstün, at både passasjerer og sjåfører burde ta hensyn til sikker avstand for helsen.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar