Tildelt til Medipol 20 prosent av Ankara GarÄ ± YeresiŸkesiâ € ™ handelsområde

Prosentandel av landet medipol der tcdd gar bosetting er tildelt er et handelsområde
Prosentandel av landet medipol der tcdd gar bosetting er tildelt er et handelsområde

Ankara Branch i TMMOB City Planners (ŞPO) Chamber kunngjorde ekspertrapporten utarbeidet for Ankara Train Station Campus tildelt Medipol University, som ble grunnlagt av helseminister Fahrettin Koca. Bemerkelsesverdige funn ble inkludert i uttalelsen med tittelen “The New Victim of Inconsistent City and Health Policies: TCDD Train Station”. Et av funnene er at 20 prosent av Ankara Station Campus kan brukes som et "kommersielt område".


I uttalelsen som ble gitt: “TCDD Train Station-området er tildelt Ankara Medipol University, som ble grunnlagt av helseministeren Fahrettin Koca. Den foreslåtte planen ble arkivert fordi den 35.5 meter høye konstruksjonen vil forstyrre byens silhuett og historiske struktur, den foreslåtte bruken og den intensive konstruksjonen vil øke gang- og kjøretøytrafikken, og valget av beliggenhet for helsebruk er plettfritt og er ikke i samsvar med byens beslutninger. "

Dedikert til bruk av private sykehus

dagI følge nyhetene i Tyrkia ga ekspertdelegasjonen som undersøkte Ankara Station-området med søksmålet anlagt av ŞPO følgende detaljer i ekspertrapporten som ble lagt fram for retten 4. mars:

  • Motsetningen til anslaget for å realisere investeringene som er nødvendige med avgjørelsen fra det private universitetsområdet,
  • Med frafallet av det offentlig eide stasjonsområdet til grunneiendommen, kan alle tjenestene som skal utføres i regionen fås mot et gebyr, og derfor blitt omgjort til et tilpasset områdestatus,
  • Det er mot allmennhetens interesse å fordele området til privat sykehusbruk mens bysykehuset leverer tjenester og mange sykehus i nærheten er flyttet,
  • Innføringen av "kommersiell plass" i 20 prosent av planområdet vil øke trafikkbelastningen for fotgjengere og kjøretøy ved å forårsake urbane tekniske infrastrukturproblemer,
  • Etter gjennomføringen av det sentrale Ankara-prosjektet, som ligger i umiddelbar nærhet av sakens gjenstander, sammen med prosjektet angående jernbanestasjonen, vil det være en betydelig økning i den pågående transportbelastningen på Hippodrome street. ”

I uttalelsen om at TCDD jernbanestasjon, som er en viktig del av Ankara, ble hentet fra offentligheten av statskassen og overlatt til disposisjon for enkeltpersoner og stiftelser, ble "leie-, kontrakt- og protokolltransaksjoner fullført med ikke-transparente metoder. Det er tillatt med intensiv konstruksjon til fordel for privat kapital, og ignorerer alle områdets egenskaper og uten å søke offentlig fordel. Vi kunngjør respektfullt for publikum at vi resolutt fortsetter vår rettmessige kamp, ​​som er registrert i ekspertrapporten på TCDD Train Station. ”


Jernbane Nyheter Søk

1 Kommentar

  1. Gaven til ankara gamle stasjon og campus til noen andre er feil. Hvorfor er det ingen forklaring?

Yorumlar