Sakarya Nostalgic Tram Project byr på

sakarya nostalgiske trikkeprosjekt kommer til anbud
sakarya nostalgiske trikkeprosjekt kommer til anbud

For trikkeprosjektet som skal bygges mellom den nye moskeen og nasjonalhagen Anbud for tirsdag 14. april President Ekrem Yüce, der han forklarte at de vil være ute, sa: "Etter anbudene vi vil holde for kjøp av trikkene og byggingen av trikkelinjen, vil vi starte verkene raskt og bringe dem til byen vår på kort tid. Han gir uttrykk for at jeg er glad for å gi gode nyheter til våre landsmenn i disse dager når vi har vært gjennom så vanskelige dager, jeg ønsker deg en sunn dag. ”


Sakarya Metropolitan Municipality-ordfører Ekrem Yüce kunngjorde at de vil bli lagt ut på anbud tirsdag 14. april for trikkeprosjektet som skal bygges mellom Yeni Cami og National Garden. Onsdag 5. april for alle 15 trikkene anskaffelse anbud President Ekrem Yüce ga uttrykk for at de vil innse, uttalte at arbeidene vil starte raskt etter anbudet om bygging av trikkelinjen. President Ekrem Yüce uttalte også at de teller ned for de dagene trikkelydene vil ekko i byens gater.

Prosessen begynner for trikken

President Ekrem Yüce sa: “Vi har tidligere kunngjort trikkeprosjektet vårt som vil bidra til byestetikken og uttalt at vi vil realisere det mellom Yeni-moskeen og nasjonalhagen. I løpet av prosessen holdt vi en-til-en-intervjuer om trikkelinjen og fortsatte konsultasjonene. Som den endelige avgjørelsen, som vi forklarte den første dagen, bestemte vi den nye moskeen og nasjonalhagen som den første etappen. Nå vil vi by tirsdag 1. april på bygging av trikkelinjen. Lykke til. ” President Yüce uttalte også at de vil holde et anbud onsdag 14. april for kjøp av 5 trikker.

5 annet punkt

President Ekrem Yüce sa at trikken vil laste ned og overlappe hverandre ved 5 forskjellige holdeplasser, og sa: “Disse stoppene vil bestå av Yeni-moskeen, AKM, Şerefiye-moskeen, Atatürk videregående skole og nasjonalhagen. Ekspedisjonens intervaller vil være hvert 20. minutt og blir utført gjensidig. Etter anbudene vi vil holde for kjøp av trikker og bygging av trikkelinjen, vil vi starte verkene raskt og bringe dem til byen vår på kort tid. Han gir uttrykk for at jeg er glad for å gi gode nyheter til våre landsmenn i disse dager når vi har vært gjennom så vanskelige dager, jeg ønsker deg en sunn dag. ”


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar