Streng kontroll av kollektivtransport i byer og intercity i Şanlıurfa

Sanliurfada streng kontroll av by- og intercity transport
Sanliurfada streng kontroll av by- og intercity transport

Mens team Şanlıurfa Metropolitan Municipality fortsetter sin desinfiseringsvirksomhet i hele provinsen, politieteamene i Metropolitan Municipality; denne gangen etter restaurant-, restaurant- og bakeriinspeksjoner, indre by og intercity
igangsatt streng implementering av personbiler.


Şanlıurfa Metropolitan Municipality jobber intenst med prinsippet om "Ingen panikk, det er et tiltak" over hele byen mot Corona Virus (COVID-19). På den ene siden gjennomfører metropolitiets team desinfeksjonsstudier i hele provinsen, mens polititeamene i Metropolitan kommune fortsetter sin strenge praksis innenfor rammen av avgjørelsene fra innenriksdepartementet og provinsiell hygienekomité.

Fortsatte sine daglige rutine restauranter, restauranter og bakerinspeksjoner siden de foregående dagene, advarte Metropolitan Police bilførere og innbyggere ved å lage sjekkpunkter i mange områder der transporten var intens.

METROPOLITAN UTROLIGER IKKE Trussel-muligheten for menneskelig helse

Metropolitan Police, som evaluerte alle detaljene i byen, på de ytre veiene og på bussterminalene for intercity, som kollektivtransport i byen, offentlig transport for distriktene og kollektivtransport mellom byene, varslet hovedpolitiet om de siste tiltakene som ble tatt både for sjåfører og passasjerer.

I samsvar med tiltakene vil alle typer kollektivtrafikk transportere passasjerer opptil halvparten av sin nåværende kapasitet. Rettslige tiltak vil bli truffet innenfor rammen av loven for selskaper som ikke følger disse spørsmålene eller for drivere av privatpersoner.

ENKELT MÅL: MENNESK HELSE

Det eneste formålet med Metropolitan Police, som gir informasjon om temaet til innbyggerne i kjøretøy på søknadspunktet, er å gjennomføre studier med fokus på menneskers helse uten å gi plass. I kunngjøringen fra Metropolitan Police som advarer sjåfører og innbyggere om emnet, “I denne prosessen vurderer vi tilnærminger som kan utgjøre en fare for menneskers helse enda nærmere. Vi ønsker at alle våre innbyggere skal overholde disse reglene for seg selv og samfunnet. ”

Metropolitan Police fortsetter sin praksis på samme måte i de kommende prosessene.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar