Canray Transportation Signature on Alstoms First Zero Emission Train

kanraytransport signerer det første alstom-toget uten nullutslipp
kanraytransport signerer det første alstom-toget uten nullutslipp

Canray Transportation, som tilfører en ny til samarbeidet med Alstom, et av verdens ledende selskaper innen jernbanetransportsektoren, har nylig blitt leverandør av verdens første hydrogenutslippstog, utviklet av Alstom.


Canray Transportation, som gir et sterkt samarbeid med Alstom, som betjener verden innen jernbanetransportsektoren og fortsetter sin innsats for fremtidens transport med nye prosjekter, vil også signere sitt første hydrogenutslippstog i verden. Alstoms Coradia i-LINT-plattform, som arbeider med nullutslipp utviklet i Salzgitter produksjonsområde i Tyskland, er vellykket gjennomgått alle valideringstester.

FØRSTE BESTILLINGER ER TA

I togplattformen, hvor de første ordrene ble mottatt, tok Canray sin plass som leverandør av interiørkonserngruppen, spesielt takmodulene, bagasjeromsene til passasjerer og sidevegger. Med en uttalelse om emnet sa daglig leder for Canray Transportation, Ramazan Uçar, “Det er en kilde til stolthet for oss å delta i denne plattformen som opererer med null utslipp i denne perioden når ren transport er hovedprinsippet. Å samarbeide med innovasjonslederen i industrien i et så innovativt prosjekt er også en kilde til spenning for Yeşilova Holding-gruppen, hvis fremtidige metall er produsert med aluminium ”.

Toget, kalt Coradia iLint, drives av hydrogen og avgir bare vanndamp når det kjører. En hydrogenbensintank som ligger på taket av toget, vil lade de store litium-ion-batteriene kontinuerlig for å gi den kraften som trengs.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar