TCDD plasserer termisk kamera på togstasjoner

tcdd plasserer termisk kamera på stasjoner og stasjoner
tcdd plasserer termisk kamera på stasjoner og stasjoner

resulterer i Wuhan by i Kina og spre seg til hele verden en ny type coronavirus-19 Covidien mot Republikken Tyrkia Generaldirektoratet for NSB er sıklaştırıy tiltak.


I henhold til presidentdekretet utfører TCDD sitt arbeid med utvannet personell, for å beskytte passasjerer mot coronavirus, er termiske kameraer installert i store stasjoner og stasjoner som primært betjener YHT-er, hvor det er en høy sirkulasjon av passasjerer og innbyggere.

For det første vil kroppstemperaturen til alle innbyggere som kommer inn og ut, måles med det termiske kameraet som er installert i Ankara YHT-stasjon brukt av nesten 2019 millioner passasjerer i 2, og vil bli ledet til helseteam ved å gi masker til kritiske borgere. Bortsett fra det ble et kamera installert på stasjonene Söğütlüçeşme, Yenikapı, Üsküdar, Sirkeci og Ankara, Ankara YHT, Eryaman, Konya og Eskişehir i Marmaray.

Togstasjoner og stasjoner desinfiseres ...

Innenfor omfanget av bekjempelse av coronavirus utføres desinfeksjon regelmessig på alle stasjoner og stasjoner, spesielt i høyhastighetstogene, der passasjersirkulasjonstettheten er høy, i de sentrale og provinsielle servicebyggene.

Passasjerer på stasjoner og stasjoner blir ofte advart om å overholde sosial avstand.

Desinfeksjonsmaskiner ble installert ved innganger og utganger fra stasjonene og stasjonene, og informasjonsplakatene utarbeidet av TCDD ble hengt opp.

Som jernbanefamilie applauderer vi helsepersonell…

Jernbanearbeidere som serverer tjuefire timer applauderer helsepersonell som kjemper mot koronaviruset i tjuefire timer.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar