TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar regionsjef utnevnt

tcdd tasimacilik som ansatt for afyonkarahisar region
tcdd tasimacilik som ansatt for afyonkarahisar region

Logistikk tjenester som ligger i Tyrkia TCDD innen år 2017 6461 nummererte loven om liberalisering av jernbanetransport ble etablert som et datterselskap av Tyrkias statlige jernbane TCDD Transport Inc. utført av.


Til i dag, TCDD Taşımacılık A.Ş. Han fungerte som Afyonkarahisar koordinatordirektorat. TCDD Taşımacılık A.Ş. Med avgjørelsen fra styret i Generaldirektoratet ble regionsjef utnevnt til Istanbul, Ankara, Izmir, Sivas, Malatya, Adana og Afyonkarahisar Regionale direktorater og maskiningeniør Murat Durkan ble utnevnt til det nyopprettede Afyonkarahisar regionale direktoratet.

Regionsjef Murat Durkan TCDD 7. regionalsjef Han jobbet som ingeniør og lagersjef før han ble tildelt TCDD Taşımacılık A.Ş. Mens jeg jobbet som Izmir Vehicle Maintenance Manager, TCDD Taşımacılık A.Ş. Han ble utnevnt til regionsjef i Afyonkarahisar.

TCDD 7. regionalsjef Adem Sivri TCDD Taşımacılık A.Ş. Under sitt besøk hos regionsjefen Murat Durkan; Vi var glade for å utnevne en venn som vi jobbet med i vår region til denne stillingen, vi ønsket dem velkommen og uttrykte deres ønsker om suksess. Som TCDD er jeg sikker på at vi vil arbeide harmonisk i Afyonkarahisar i enhet og solidaritet. Lykke til, '' sa han.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar