Corona-inspeksjon for offentlig transport

korona inspeksjon av kjøretøyer med offentlig transport
korona inspeksjon av kjøretøyer med offentlig transport

Etter rundskrivet som ble gitt av Metropolitan kommune innenriksdepartementet om kjøretøyer med offentlig transport, skjerpet selskapet inspeksjonene. For å etterkomme tiltakene ble alle sjåfører i kollektivtransporten oppfordret til følsomhet, og passasjerene ble påminnet om at de skulle bli hjemme, bortsett fra viktige situasjoner.


Sakarya Metropolitan Municipality har skjerpet inspeksjonene etter rundskrivet som ble gitt av innenriksdepartementet om passasjerkapasitet i kollektivvogner innenfor rammen av bekjempelsen av coronavirus (COVID-19) -epidemien. Etter rundskrivet, der 50% av passasjerens bæreevne som er angitt i lisensen vil bli akseptert i kjøretøyer med offentlig transport, ba transportkontrollteamene om at alle sjåfører i kollektivtransporten var følsomme. De minnet passasjerene om viktigheten av å være hjemme hvis det ikke er noen vesentlig situasjon, og uttalte at sosial avstand bør opprettholdes.

La oss holde sosial avstand

I uttalelsen fra Metropolitan kommune, “Vi startet inspeksjonene våre etter rundskrivet utstedt av innenriksdepartementet for kjøretøyer med offentlig transport. Vi har gitt den nødvendige informasjonen på det punktet at 50% av passasjerkapasiteten i lisensen til kjøretøyene skal være. Vi ba om følsomhet. Vi minnet passasjerene om at deres sosiale avstand skulle opprettholdes og minnet dem om å være hjemme hvis det ikke er nødvendig. Kampen vår mot koronavirusepidemien vil fortsette ”.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar