Turister kan nå bo på Konakli skianlegg

Turister vil nå kunne bo i Konakli skianlegg
Turister vil nå kunne bo i Konakli skianlegg

Erzurum Metropolitan Municipality har gitt en helt ny pust til turismen i byen. Et hotell med ekstremt stilig design med en kapasitet på 76 senger ble bygget i Konaklı skisenter av Metropolitan Municipality. På Konaklı Hotel, som er etablert på et gulvflate på 3 tusen kvadratmeter, vurderes alle detaljer fra konferansesalen med teateroppsett til restauranten, mens eleganse og komfort tilbys sammen i rommene. Konaklı Hotel, som ligger 25 kilometer fra Erzurum sentrum, tilbyr skiens elskere muligheten til å være i kontakt med naturen, samt en spesialdesignet skiutstyrsbutikk for de som er interessert i ski.

PRESIDENT SEKMEN: “GOOD LUCK TO ERZURUM”


Gjennom å gjøre en vurdering om emnet påpekte Metropolitan-ordfører Mehmet Sekmen at overnatting er den ledende faktoren som tilfører turistnæringen kvalitet og sa: ”Vi har fortsatt å investere i Erzurum siden dagen vi tiltrådte. På denne måten har vi fullført byggingen av Konaklı Hotel og gjort det klart for service. Lykke til til byen vår og turistlivet i landet vårt. ” Ordfører Sekmen ga også informasjon om hotellet som ble bygget og fullført i Konaklı skisenter. Merker at Konaklı Hotel har 36 rom og 76 senger, sa ordfører Sekmen: ”Hotellet vårt har et møterom med en kapasitet på 100 personer med teateroppsett. Hotellet vårt ble designet på en slik måte at det kan avholdes møter og kongresser om nødvendig. ”

KOMFORT I Rommene på det høyeste nivået

Hvert rom på Konaklı Hotel, designet med ekstremt stilige linjer, tiltrekker seg oppmerksomhet med sin komfort. Rommene har alt tilgjengelig på et femstjerners hotellrom, inkludert velkomstsett, varmekjølesystem, dusjkabinett, TV, telefon, skrivebord, safe og garderobe. Hotellet har et åpent areal på 6 tusen kvadratmeter, og et spesielt sted er designet for gjester som ønsker å leie skiutstyr. På denne måten vil ferieelskere være i kontakt med naturen og nyte de unike skiløypene i Konaklı skisenter. Med denne vakre investeringen vil Konaklı skisenter på Erzurum-Bingöl motorvei bli en lysende stjerne akkurat som Palandöken skisenter.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar