Tyrkia Statistikk Institute 9 kontrakt ansatte til å gjøre innkjøp

kalkun statistisk byrå kontrakten må gjøres databehandling ansatte lærd
kalkun statistisk byrå kontrakten må gjøres databehandling ansatte lærd

Tyrkia Statistisk Institute of Information Technology for å være ansatt på heltid til disposisjon for avdelingen, basert på tillegg av resolusjon nr 375 resolusjon Law artikkel 6 31 datert og 12 nummerert Official Gazette "storstilt informasjon fra offentlige institusjoner I samsvar med den åttende artikkelen i forordningen om prinsipper og prosedyrer for ansettelse av kontraherte IT-ansatte i transaksjonsenheter, vil 2008 (ni) kontrakterte IT-ansatte rekrutteres.


I valg av kandidater som skal ta den muntlige eksamen som skal avholdes av vårt byrå; 2018 eller 2019 offentlig personellvalgeksamen (KPSS) P3-poengsum og en vurdering av fremmedspråknivå (YDS / e - YDS) som er gyldig på engelsk eller tilsvarende fremmedspråklige eksamener akseptert av Higher Education Council på dette språket vil bli tatt som grunnlag. (Resultatsdokumenter for fremmedspråklig eksamen er gyldige i 5 år med mindre gyldighetsperioden er spesifisert i dokumentet.) Kandidater kan søke på bare ett av de utlyste stillinger.

Applikasjoner, Tyrkia Statistikk Authority nettstedet www.tuik.gov.tr. adresse funnet Job Request Form er komplett og korrekt måte etter fylling sammen med andre dokumenter senere enn 30 dag i slutten av overtid for å (03:2020) til Tyrkia Statistikk Institution State Quarter Necatibey Caddesi No: 18 00 Departementet Çankaya / ANKARA finnes på Tyrkia Statistikk Institution, som skal sendes til personalavdelingen eller til adressen nevnt i søknadsfristen vil bli gjort ved å sende. Søknader som kommer etter denne datoen på grunn av forsinkelser i posten og andre årsaker, og de som sender inn manglende dokumenter eller usignerte skjemaer for jobbforespørsel, vil ikke bli evaluert.

For detaljer om annonse KLIKK HER


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar