Tyrkias Land Stop Flight Number stiger til 68

Flight of Turkiyenin Durdurdug Land Antall Yuksel edi
Flight of Turkiyenin Durdurdug Land Antall Yuksel edi

Fra klokken 19 vil fly til 17.00 land stoppes som en del av den nye typen coronavirus (Kovid-46). Dermed blir antall land som Tyrkia stop flyreiser vil øke til 68.


Den nære Tyrkias flytrafikken med den siste avgjørelsen fra 68 land vil skje som følger: Tyskland, Angola, Østerrike, Aserbajdsjan, Bangladesh, Belgia, De forente arabiske emirater, Storbritannia, Algerie, Djibouti, Tsjad, Tsjekkia, Kina, Danmark, Dominica, Ecuador, Ekvatorial Guinea, Marokko, Elfenbenskysten, Filippinene, Finland, Frankrike, Guatemala, Sør-Korea, Georgia, India, Nederland, Irak, Iran Irland, Spania, Sverige, Sveits, Italia, Kamerun, Canada, Montenegro, Kazakhstan, Kenya, TRNC, Colombia , Kosovo, Kuwait, Nord-Makedonia, Latvia, Libanon, Ungarn, Egypt, Mongolia, Moldova, Mauritania, Nepal, Niger, Norge, Usbekistan, Panama, Peru, Polen, Portugal, Slovenia, Sri Lanka, Sudan, Saudi Arabia, Taiwan, Tunisia, Ukraina, Oman og Jordan.

unilateral beslutning om å avvikle fly til Tyrkia for tiden felt med Russland, Qatar og antall land som avbrutt flytrafikken avtale med Libya har nådd 71 totalt.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar