TransportPark sitter ikke to personer side om side i bussene

Sitter ikke to personer side om side på transportbussene
Sitter ikke to personer side om side på transportbussene

TransportationPark, et av datterselskapene til Kocaeli Metropolitan Municipality, begynte å tjene med 50 prosent passasjerkapasitet i kjøretøyene, ifølge rundskrivet utstedt av innenriksdepartementet. I denne sammenheng fortsetter bussene, som umiddelbart kontrolleres av TransportPark kontrollsenter, å tilby sikker transporttjeneste til innbyggerne ved å dirigere tilleggsflyvninger hvis det er tetthet.

SEKUNDER OG ANDRE BUSSER Å SE


TransportationPark kontrollerer hurtigbussene med kontrollsenteret for å tilby service av bedre kvalitet til innbyggerne. Grønne bybusser som betjener alle distrikter i hele Kocaeli, overvåkes av de ansatte i kontrollsenteret i sekunder. Passasjertetthet, bilens utilstrekkelighet, flere turer, tidligere kameravisninger, sjåfører overvåkes øyeblikkelig.

HVIS DU TRENGER EN TILLEGGSFRIT

I følge rundskrivet som ble gitt av innenriksdepartementet, mottar passasjerens bæreevne som er angitt i lisensen til kjøretøyene 50 prosent av passasjerene, og kontrollsentralen sørger for øyeblikkelige passasjerer mellom 08:00 og 24:00 i løpet av dagen, og sender ytterligere ekspedisjoner i tilfelle behov, slik at passasjerene kan reise lettere.

ANVENDELSE AV DISTANSESETT

TransportationPark har lansert en bevissthetsapplikasjon som tar sikte på å sitte i et dobbelt sete i henhold til rundskrivet utstedt av innenriksdepartementet. I denne sammenheng lagde han informative klistremerker på setene og advarte passasjerene om å sitte på dobbeltsetene en etter en.

50 PROSENT PASSASJERTRANSLING

TransportationPark tilbyr tjenester med halv kapasitet til innbyggerne med sine forskjellige typer kjøretøy som det tilbyr tjenester i hele byen. TransportationPark, som reduserer passasjerkapasiteten i bilen i to i henhold til rundskrivet av innenriksdepartementet, gir en ekstra tur for innbyggerne å vente mer, og om nødvendig kan de reise på en sunn og betimelig måte.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar