Forslag til å avlaste Black Border Gates fra UTİKAD

Forslag om å avlaste svarte nervedører fra uticad
Forslag om å avlaste svarte nervedører fra uticad

UTIKAD, International Transport and Logistics Service Providers Association, sendte informasjonen han utarbeidet om “Tiltak som skal iverksettes i europeisk retningsbestemt vegtransport innen omfanget av Coronavirus / COVID-19” til Fuat Oktay, skriftlig.


Etter den raske spredningen av sykdommen i Kina starter Covidien-19 er verdens nummer én handelspartner av Tyrkia i europeiske land, ble det strenge tiltak iverksettes. Etter tiltakene som påvirket den globale logistikksektoren, ble dørkryssene til kjøretøyene som fraktet forlenget, lange ventetider og ansamlinger skjedde ved Kapıkule grenseport, som er den viktigste veigrenseforbindelsen vårt land med europeiske land.
Borgere av de landene som trenger epidemien er utbredt innenfor rammen av tiltak som Tyrkia tar utenlandske sjåføren, men etter 14 dagers ventetid som vil få lov til å passere inn i Tyrkia, samt tyrkiske sjåfører fra Europa 14 dagers oppfølging prosessen vil være housebound og så vel som å være i stand til å arbeide, noen EU-land På grunn av visumproblemet som oppstår ved å stoppe visumprosedyrene eller gjøre for lite, har driften av den tyrkiske TIR-flåten og transporten av nødbelastninger nesten stoppet opp.

På dette tidspunktet formidlet UTİKAD tiltakene som kan tas ved andre grenseoverganger til Europa og følgende forslag til visepresidenten for republikken Tyrkia, Mr. Fuat Oktay.

TILTAK VED Å GJØRE FORTSETTELSE AV FORTSETTELSE AV VEI-TRANSPORT PÅ GRENSEDØRER

  • 1 anskaffet fra bilen med grensene til Tyrkia og tyrkisk utenlandske sjåføren til 14 dager i karantene i stedet for Covidien-19 Styrets arbeid i kampen mot epidemien fortsetter uavbrutt, Science også etableres i Agility av raske diagnostiske tester som bekrefter en tilstrekkelig mengde av testsenteret, noe som gjør testen hver sjåfør, og fortsette seilasene til sjåførene, hvis resultater er negative;
  • 2 for eksportforsendelser fra Tyrkia for kjøretøyer som går mot Europa også etablert samarbeid med bulgarske myndigheter, vil Kapitan Andreevo grensen spilt på Gate raske testresultatet er negativt utenlandske og tyrkisk for å varsle føreren av bulgarske myndigheter og samordnet informasjon for EU ved å gjøre kjøretøyet utgang etter strømmer slik at de kan flytte til sitt land;
  • 3- Anvendelse av metoden som skal brukes ved Kapıkule Border Gate ved andre motorvei grenseporter gjennom test sentre som skal etableres;
  • 4- Å gjøre et nødforsøk på EU for automatisk å forlenge Schengen-visumene til tyrkiske sjåfører til en viss dato;
  • 5 - Hastende tiltak før EU for å suspendere kvote- og transittbevisordningen som EU-land har brukt på tyrkiske transportvogner.

I europeiske land er det også iverksatt forskjellige tiltak for utbrudd av koronavirus, men forskjellige fremgangsmåter, unntak og bekvemmeligheter er gitt, forutsatt at de nødvendige helseforholdsregler tas for godstransport for å fortsette logistikkstrømmene. EU-institusjoner gjør størst mulig innsats for ikke å stoppe transportvirksomheten og slappe av tidsbegrensninger og lignende praksis knyttet til bilførere.

Hensikten med forslagene er at lasten skal passere grensene på mindre enn 15 minutter, holde veiene åpne for godstransport, fjerne nasjonale restriksjoner på transport og redusere de administrative prosedyrene som brukes for alle som jobber i transportsektoren.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar