Fly til 9 europeiske land stoppet på grunn av virus

Flyreiser til europeiske land stoppet på grunn av virus
Flyreiser til europeiske land stoppet på grunn av virus

Minister Turhan kunngjorde at flyreiser til Tyskland, Frankrike, Spania, Norge, Danmark, Belgia, Østerrike, Sverige og Nederland vil bli stoppet fra 08.00 til 17. april i morgen.


Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turan, helseminister på Bilkent Campus i Helsedepartementet. Fahrettin Koca kom med en uttalelse etter møtet med justisministeren Abdulhamit Gül og Coronavirus vitenskapelige komité.

Turhan er en tid verdens agenda, som ligger i en ny type coronavirus i Tyrkia for å trekke oppmerksomhet krever å ta noen tiltak, "Helsedepartementet prosessen fra første dag han kom til dette utbruddet agenda følges strengt. Med tiltakene som er truffet av vårt helsedepartement og Health Science Board oppnås muligheten for å beskytte landet vårt mot denne epidemien på den ene siden, og på den annen side styres prosessen ved å treffe tiltak nøyaktig på rettidig måte. ” brukte uttrykk.

Turhan sa at de har iverksatt tiltak for å beskytte seg mot denne faren som transport- og infrastrukturdepartementet:

"I lufttransport forbød vi flyreiser fra Kina 3. februar, Iran 23. februar, og Irak, Italia og Sør-Korea 29. februar. Det er fremdeles ingen flyreiser fra disse landene til landet vårt. Fly har lov til å komme bare for å ta innbyggerne sine. Nå blir fly til Tyskland, Frankrike, Spania, Norge, Danmark, Belgia, Østerrike, Sverige og Nederland stoppet fra 08.00 til 17. april i morgen. Denne datoen kan tas videre eller bakover ved vedtak fra Helsedepartementet. ”


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar