Yenimahalle-Şentepe taubanelinje har blitt stengt midlertidig under Coronavirus-tiltak!

Taubane stoppet i Ankara på grunn av koranavirus
Taubane stoppet i Ankara på grunn av koranavirus

Taubanetransport stoppet i Ankara på grunn av Corana-virus !; Etter koronaviruset som dukket opp i Wuhan, Kina, ble det også iverksatt strenge tiltak i Ankara.


Ordfører i Ankara Metropolitan kommune, Mansur Yavaş, uttalte seg på sin sosiale mediekonto: ”Vi har stengt taubanen vår midlertidig på grunn av nedgangen i antall passasjerer per dag og det faktum at hyttene ikke er egnet til å opprettholde sosial avstand. Han forklarte at transporten med taubane ble stoppet.

Ordfører i Ankara Metropolitan kommune, Mansur Yavaş, sa i en uttalelse: “Mine kjære borgere; Vi stenger midlertidig ned taubanelinjen vår på grunn av nedgangen i antall passasjerer per dag og hyttenes manglende evne til å opprettholde sosial avstand. For at transporten skal bli forstyrret, har våre 2 busser med belg begynt å betjene. ” brukte uttrykk.


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar